Úvod Aplikácie Monument Valley: Forgotten Shores už aj v Google Play!

Monument Valley: Forgotten Shores už aj v Google Play!

3

Fanúšikovia hry Monument Valley, zbystrite pozornosť. Práve teraz vyšlo na Google Play rozšírenie tejto krásnej hry. Volá sa Forgotten Shores a, bohužiaľ, za stiahnutie si budete musieť zaplatiť dve eurá. Samotná hra pritom stojí 3,59€.

V tomto rozšírení na vás čaká osem nových levelov. Dokopy teda zaplatíte za 18 levelov 6 eur. Dokopy približne dve hodiny hrania. Rozhodne to nie je lacný špás, no spracovanie hry je veľmi pekné a z nášho pohľadu sa to oplatí.

Pre tých, ktorí nevedia, v hre ste tichá princezná Ida a prechádzate cez svet plný šialenej architektúry a očných klamov. Vašou úlohou je pritom… Ale to vám nepoviem, to zistíte sami. Rozšírenie Forgotten Shores bolo pár dní v rámci časovej exkluzivity dostupné na Amazon App Store. Tvorcovia už nové levely sprístupnili aj pre ľudí využívajúcich Google Play.

Tým z vás, ktorí ste si už Monument Valley stiahli rozhodne odporúčame kúpiť si aj toto rozšírenie. Vy ostatní, neviete, o čo prichádzate.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley“]

*Pozn. red.: Cena v boxíku vyššie je v amerických dolároch, z dôvodu nastavení, vďaka ktorým náš server beží rýchlosťou blesku.

Zdroj: AA