Úvod Výrobcovia Meizu AKTUÁLNE: MEIZU práve vstúpilo na slovenský trh: Model MX3 dostupný exkluzívne v...

AKTUÁLNE: MEIZU práve vstúpilo na slovenský trh: Model MX3 dostupný exkluzívne v O2 za 299€

3

Tak toto sme nečakali! Jeden z popredných čínskych výrobcov, MEIZU, práve vstúpil na slovenský trh. Od dnešného dňa tak máte prístup k jeho zariadeniam, resp. jednému z nich.

Meizu MX3 je minuloročná vlajková loď, ktorá bola predstavená v októbri 2013. Dostupná je exkluzívne u operátora O2 za uvádzaciu cenu 299 eur. Výhradným distribútorom produktov MEIZU na slovenský trh je spoločnosť TCCM.

Značka MEIZU je najnovšou prémiovou značkou v našom distribučnom portfóliu. Pevne verím, že na čoraz hustejšom slovenskom mobilnom trhu je priestor presne pre dravého hráča, akým práve MEIZU je, a ktorý zaútočí kvalitou a výkonom za skvelú cenu. A práve túto definíciu MEIZU spĺňa,“ povedal Kamil Vacek, výkonný riaditeľ spoločnosti TCCM.

MEIZU MX3 ponúka 5,1-palcový displej s rozlíšením 1 800 x 1 080 (415ppi), 8-jadrový procesor Exynos 5410 s jadrami o takte 1.6 GHz (Cortex-A15), resp. 1.2 GHz(Cortex-A7), 2 GB operačnej pamäti RAM, 16 GB vnútornej pamäti, 8 Mpx zadný fotoaparát a predný 2 Mpx senzor.

Zariadenie poháňa 2 320 mAh batéria a Android 4.2 Jelly Bean, no výrobca prisľúbil, že budúci majitelia sa už čoskoro dočkajú aktualizácie na Android 4.4 KitKat. Android na zariadení nie je úplne čistý, výrobca ho prekryl svojim vlastným používateľským rozhraním, FlyMe OS.

So slovenským zastúpením spoločnosti sa môžete spojiť aj pomocou facebookového profilu, ktorý nájdete na adrese facebook.com/MeizuSlovensko. To, či na Slovensku predstavia aj ďalšie modely, ako napríklad nový MX4 momentálne zisťujeme. Rovnako momentálne nie je isté či bude slovenská distribúcia v budúcnosti dostupná výlučne u operátora O2.

Zdroj: Tlačová správa