Úvod Výrobcovia Amazon SŤAHUJTE: Amazon rozdáva množstvo aplikácií a hier zadarmo

SŤAHUJTE: Amazon rozdáva množstvo aplikácií a hier zadarmo

12

Pri Amazone sme si už zvykli na nárazové akcie, počas ktorých ponúka platené aplikácie a hry v zľave, poprípade úplne bezplatne.

Dalo sa teda čakať, že pri príležitosti amerického nákupného šialenstva, „čierneho piatku“ opäť vyrukuje s dávkou aplikácií a hier zadarmo. Ponuka je samozrejme časovo obmedzená a ak vás zo zoznamu niečo zaujalo, určite by ste nemali váhať a sťahovať.

Bežná hodnota všetkých zľavnených aplikácií a hier sa pohybuje na úrovni okolo 130-tich dolárov, pričom nie je vylúčené, že zoznam sa bude aktualizovať a pribudnú ďalšie aplikácie a hry.

Ako sťahovať z Amazon Appstore?

Pre stiahnutie obsahu budete potrebovať aplikáciu Amazon Appstore, ktorá sa však nenachádza v Google Play. Nainštalovať si ju budete musieť prostredníctvom inštalačného .apk súboru priamo z Amazonu. Ten stiahnete z tohto odkazu, v nastaveniach smartfónu povoľte inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov a nainštalujete Amazon Appstore.

Následne sa prihlásite svojimi údajmi, poprípade si vytvoríte Amazon konto. Je to rýchle a jednoduché.

Hneď na úvodnej obrazovke aplikácie stačí kliknúť na biely banner „Black Friday“ a pred vami sa objaví zoznam daných aplikácií a hier, ktoré sú zadarmo alebo navštívte tento odkaz.

Screenshot_2014-11-27-15-07-18

zdroj: AA