Úvod Výrobcovia Meizu Benchmarkový rekordér za ľudovú cenu: Meizu MX4 v AnTuTu dosiahol vyše 52...

Benchmarkový rekordér za ľudovú cenu: Meizu MX4 v AnTuTu dosiahol vyše 52 000 bodov!

5

VAnTuTu sa objavilo jedno neuveriteľne vysoké skóre. Stáť za ním má zatiaľ nepredstavený smartfón Meizu MX4. Za obrovským skóre vo výške 52 811 pritom stojí klasická a nie „Pro“ verzia, ktorú má spoločnosť taktiež vyrobiť. Meizu si pre „srdce“ vybral čipset MediaTek MT6595, ktorý ponúka big.LITTLE konfiguráciu s ôsmimi jadrami, ktoré tikajú na takte 2.2 GHz.

Vďaka dostupným informáciám sa podarilo zistiť, že model, ktorý stojí za tak vysokým skóre je len „mid-range“ model spoločnosti s 5-palcovým displejom s rozlíšením 1 152 x 1 920. Meizu má pracovať aj na „Pro“ verzii, ktorú bude poháňať čipset Exynos 5 Octa a ktorý ponúkne 5,4-palcový displej s 2K rozlíšením.

Meizu má naplánovanú tlačovú konferenciu na 2. september, na ktorej by mali byť predstavené obe novinky. Okrem extrémne vysokého skóre v benchmarkoch sa prípadní záujemcovia môžu tešiť aj na extrémne tenké rámiky.

Čo sa ceny týka, predpokladá sa, že klasická verzia Meizu MX4 by mala byť dostupná do 300€, zatiaľ čo cena „Pro“ verzie by sa mala pohybovať okolo hranice 350€.

Informoval o tom server Phone Arena.