Úvod Novinky Google 6 ročná dcéra zamestnanca Google poslala jeho šéfovi list so žiadosťou. Z...

6 ročná dcéra zamestnanca Google poslala jeho šéfovi list so žiadosťou. Z Google dostala nečakanú odpoveď!

58

Hovorí sa, že detská úprimnosť nadovšetko. Inak to nie je ani v prípade malej, šesť ročnej Katie, ktorá sa rozhodla, že situáciu ohľadom narodenín svojho ocka zoberie do vlastných rúk. Jej otec totiž pracuje v Google a väčšinou má voľno len v sobotu. Problém však nastav v tom, že narodeniny má v stredu. Malej Katie sa nepáčilo, že by narodeniny oslavovali v sobotu a tak sa rozhodla napísať list priamo šéfovi svojho otca.

 

Drahý zamestnanec Google,

Mohol by si prosím zabezpečiť, aby môj ocko dostal v práci voľno jeden deň v stredu, pretože vždy má voľno len v sobotu.

Od Katie

PS: ocko má NARODENINY!

PPS: Ak by ste nevedeli, už je leto.

odkatie

Malá Katie nemusela čakať dlho a zo samotného Google jej okamžite poslal odpoveď šéf jej ocka. Nejedná sa pritom o nikoho iného ako o Daniela Shiplacoffa, seniorského manažéra používateľského prostredia Androidu.

Drahá Katie,

Ďakujem za tvoj pozorný postreh a žiadosť.

Tvoj ocko naozaj tvrdo pracoval navrhovaním mnohých nádherných a príjemných vecí pre Google a milióny ľudí na celom svete.

Pri príležitosti jeho narodenín a uznania dôležitosti voľného času počas letných stried sme sa mu rozhodli dať voľno na celý prvý júlový týždeň.

Užite si to!

odgoogle

Pravosť týchto listov overil samotný server Huffington Post, ktorý oslovil Shiplacoffa, ktorý potvrdil, že je to pravda a na list od Katie skutočne odpísal. Príbeh Katie a jej ocka už patrí medzi najobľúbenejšie príbehy na internete.

Len tak ďalej, Google!