Úvod Novinky Samsung GALAXY S5 zaznamenal rekordné predaje. Neuveríte koľko sa ho predalo

Samsung GALAXY S5 zaznamenal rekordné predaje. Neuveríte koľko sa ho predalo

14

Samsung sa dnes pochválil správami o prvotných predajoch svojej novej vlajkovej lodi, Galaxy S5. Tá sa začala predávať len 11. apríla a tak k nám až teraz prichádzajú prvé čísla o tom, aké úspešné predaje zaznamenala táto horúca novinka na trhu. Možno vás to vôbec neprekvapí, no Galaxy S5 sa poriadne darí. A ako veľmi sa mu darí? Až tak, že minuloročný Galaxy S4 prekonal o 30%.

V niektorých európskych krajinách, ktoré zatiaľ Samsung nemenoval mal nový Galaxy S5 minuloročný model prekonať až o 100%. Predajné čísla by boli údajne ešte vyššie, ak by sa novinka nevypredala tak rýchlo. Obchody v Paríži, Londýne a Amsterdame zaznamenali obrovský príval nadšencov Samsungu, ktorí pred ním čakali ešte pred jeho otvorením.

Samsung Galaxy S5 sa začal predávať uplynulý piatok v 125 krajinách po celom svete, vrátane Slovenska. Jednalo sa tak o najväčšie spustenie jedného produktu značky Samsung v celej ich histórii. O niekoľko dní sa novinka začne predávať v ďalších 25 krajinách, čím sa celkové číslo krajín s dostupným Galaxy S5 zaokrúhli na 150.

Na Slovensku sa oficiálna slovenská distribúcia Galaxy S5 predáva za 679€, pričom dostupný je už aj u našich najväčších operátorov.