Úvod Dohady FOTO: OnePlus One bude mať vymeniteľný kryt z dreva, džínsoviny, alebo z...

FOTO: OnePlus One bude mať vymeniteľný kryt z dreva, džínsoviny, alebo z uhlíkových vlákien

4

Osmartfóne OnePlus One sme toho na našej stránke popísali veľmi veľa. Od dohadov ohľadom špecifikácií až po prvé skice zariadenia. Dnes vám snáď poskytneme definitívny pohľad na telefón, ktorý by mohol už čoskoro zamávať trhom.

Informoval o tom server AndroidAuthority.com.

Najprv si povieme niečo o špecifikáciách. OnePlus One bude mať najnovší procesor Snapdragon 801 taktovaný na 2,5 GHz, pravdepodobne 2 GB pamäte RAM, 5,“ full HD LCD IPS displej, 13 Mpix fotoaparát od Sony a 3 100 mAh batériu. Ďalej si budete môcť vybrať z 16 GB alebo 64 GB verzie a ako povedali tvorcovia OnePlus, smartfón by nemal byť väčší ako Sony Xperia Z2. Cenou pritom mieri medzi minuloročné vlajkové lode. Tak výkonný hardvér za 400 dolárov je skutočne zaujímavá ponuka.

2 4
Doteraz sme však nič nevedeli o samotnom dizajne OnePlus One. Už dopredu upozorňujeme, že tieto obrázky rozhodne nie sú oficiálne, ale minimálne môžu poslúžiť ako dobrý príklad toho, ako bude finálna verzia vyzerať.

Celkovo sa OnePlus One nesie v dizajnovom jazyku zariadení od firmy Oppo, čo vlastne nie je veľké prekvapenie, keďže jadro OnePlus tvoria práve pracovníci tohto čínskeho výrobcu. Minimalistický vzhľad dosť kontrastuje s tým, čo nájdete vo vnútri.

5 7 8 9

Celkom zaujímavé sú aj štýlové ochranné puzdrá, ktoré si môžete prehliadnuť na titulnej fotografii.