Úvod Novinky TIP: Samsung Galaxy SIII za 220 eur

TIP: Samsung Galaxy SIII za 220 eur

21

Po predstavení novej vlajkovej lode môžeme očakávať, že staršie smartfóny poriadne zlacnejú. Týmto spôsobom sa dá kúpiť minuloročný high-end hardvér za super cenu. No, tentokrát síce bude reč o trochu staršom zariadení, ale to na veci nič nemení.

Pred dvoma rokmi juhokórejská firma Samsung ohromila svet svojou vlajkovou loďou, Galaxy S III. Vtedy sa predával za nekresťanské peniaze, ale ako plynie čas, dostávali sme sa k stále lepšej a lepšej cene. Pred niekoľkými dňami cenovka pravdepodobne narazila na úplné dno. Ak ste si chceli kúpiť Galaxy S III, ale bolo vám ľúto vyhodiť zaň 300 eur, tak si možno konečne splníte želanie.

Takže, čo vlastne za 220 eur dostanete? V prvom rade sa môžete tešiť na 4,8 palcový Super AMOLED HD displej (1280 x 720p). Ďalej je tu 1 GB RAM, štvorjadrový procesor Exynos taktovaný na 1,4 GHz, 8 Mpix zadný fotoaparát a 2 100 mAh batéria. Snáď poteší aj notifikačná LED dióda a vkusné červené prevedenie.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S III:

Tak teda, ak vám váš starý smartfón pomaly dosluhuje, možno je čas zaobstarať si nový. S Galaxy S III vážne nemôžete šliapnuť vedľa. Je to, a ešte aj chvíľu bude, veľmi dobrá voľba.

 

Cenový prehľad Galaxy S III

Graf ceny produktu Samsung i9300 Galaxy S III 16GB poskytuje server Heureka.sk