Úvod Aplikácie TIP NA APLIKÁCIU: reddit sync – skvelý Reddit-klient pre Android

TIP NA APLIKÁCIU: reddit sync – skvelý Reddit-klient pre Android

0

Navštevujete komunitnú web stránku reddit.com? Android aplikácia reddit sync Vám potom určite nesmie v mobilnom zariadení chýbať. Čo všetko ponúka?

Cieľ tejto kvalitne spracovanej aplikácie je jednoznačný – zjednodušiť prístup k obsahu web stránky reddit.com cez Android zariadenia. Užívateľovi tak ponúkne všetky hlavné funkcie či možnosti, ktoré ponúka aj webové prostredie Redditu. Cez Android aplikáciu reddit sync sa tak užívateľ môže prihlásiť do svojho reddit-profilu, hodnotiť jednotlivé príspevky, komentovať, označovať zaujímavé kúsky a veľa iného. Užívateľské prostredie aplikácie sa navyše nemá absolútne za čo hanbiť; vývojári aplikácie spracovali UI v súlade s tzv. Android smernicami od Google, takže kartové rozloženie ala virtuálny asistent Google Now alebo pekné Holo-prvky sú samozrejmosťou. reddit sync sa nachádza v obchode Google Play v dvoch verziách – vo verzii zdarma a v platenej verzii.

Aplikácia reddit sync disponuje veľkou škálou nastavení, vďaka ktorých si ju môže užívateľ prispôsobiť na svoj obraz. Počítajte tak so svetlou/tmavou témou, niekoľkými možnými rozloženiami príspevkov alebo s nastavením veľkosti písma obsahu.

[app]com.laurencedawson.reddit_sync[/app]

[app]com.laurencedawson.reddit_sync.pro[/app]

Zdroj: play.google.com