Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 73.

Piatková porcia Android aplikácií 73.

1

Pravidelný výber zaujímavých aplikácií a hier tento krát obsahuje dávku skvelých widgetov, čítačku najnovších správ, dobrú slovenskú aplikáciu, launcher, minimalistické počasie a trochu kontroverzného „tvorcu paródií“.

Herný segment zastupuje prepracované fantasy RPG, 2D strielačka, retro hra a logická namotávka.

 
Widgetsoid

Widgety, widgety, widgety. Obľúbené doplnky domácej obrazovky, vo všemožných prevedeniach, farbách, nástroje, notifikácie, prepínače, čas…možností je naozaj neúrekom.

[app]com.jim2[/app]

 
News360
pic(011)
Skvelá čítačka správ, ktorá hravo konkuruje nástrojom ako Pulse či Flipboard. Po prihlásení sa na Facebook, Twitter a po nastavení všetkých Vám blízkych odberov Vám neunikne ani jedna dôležitá spravodajská novinka.

[app]com.news360.news360app[/app]

 
LEMA
pic(010)
LEMA je aplikácia z dielne slovenského vývojára Mareka Chrenka a jedná sa o slovník slovenského jazyka priamo v smartfóne. Nájdete v ňom aj synonymá či cudzie slová a všetko zabalené v príjemnom dizajne.

[app]com.monokell.android.lema[/app]

 
Quickr
pic(006)

Quickr je zaujímavý launcher a vďaka funkčnému umiestneniu kontextových zón, ktoré umožňujú presné umiestnenie aplikácií, klávesových skratiek a prepínačov, pričom ich je možné okamžite spustiť z akejkoľvek obrazovky pomocou tzv. „horúcich zón“ po oboch stranách obrazovky.

[app]com.rootuninstaller.quickr[/app]
 
Solar
pic(008)

Veľmi minimalistické, no zároveň príťažlivé počasie. Základné informácie o počasí bohate stačia a o obľúbenosti aplikácie svedčí aj jej počet stiahnutí na platforme iOS. 2 milióny.

[app]com.itpositive.solar[/app]
 
My Fuhrer: Hitler Parody Maker

pic(012)

Určite ste na internete postrehli zábavné videá s Adolfom Hitlerom, ktoré prostredníctvom scénky zo známeho filmu parodujú rôzne situácie. Teraz si vďaka tejto aplikácii dokážete vytvoriť vlastnú paródiu jednoduchým vkladaním titulkov. Ako príklad takej paródie si môžete pozrieť toto video. Upozorňujeme, že je vulgárne.

[app]air.com.mobius.fuhrer[/app]

 
Scrap Tank

V tejto parádnej akčnej 2D strielačke budete musieť prostredníctvom nemotorného tanku a jeho primárnych a sekundárnych zbraní zlikvidovať všetko čo sa hýbe.

[app]nl.gamistry.ScrapTank[/app]

 
Dawn of the Plow

Ak obľubujete retro hry v 8-bitovej grafike, prídete si na svoje. Za necelých 1,50€ budete musieť so svojim pluhom odpratávať sneh tak, aby ste udržali cestu schopnú premávky.

[app]com.df.plowgame[/app]

 
Rogue: Beyond The Shadows

Na to, aby ste si mohli užiť túto vyšperkovanú RPG hru budete potrebovať minimálne Android 4.0, procesor ARMv7 1,2 GHz dual – core, 1 GB RAM a 700 MB voľného úložného miesta. Následne sa ocitnete v temných katakombách a dungeonoch s množstvom zbraní, nepriateľov, mágie a podobne. Pozrite si trailer.

[app]com.codestalkers.rogue[/app]

 
Blendoku

Táto jedinečná puzzle hra otestuje vašu schopnosť rozlišovať a radiť farby, a to rovno v 475-tich úrovniach s rôznou náročnosťou.

[app]com.lonelyfew.blendoku[/app]

Zdroj: Google Play