Úvod Aplikácie Spoločnosť Samsung začala oficiálne prijímať prihlášky na Európsky deň vývojárov 2013

[TS] Spoločnosť Samsung začala oficiálne prijímať prihlášky na Európsky deň vývojárov 2013

0

Už 18. novembra sa v Londýnskom múzeu filmu uskutoční prvý ročník podujatia pod názvom „Európsky deň vývojárov„, za ktorým stojí Samsung. Návštevníci sa tak môžu tešiť na bohatý program obsahujúci informácie o nových vývojových nástrojoch či službách kórejského giganta. 

Spoločnosť Samsung začala prijímať prihlášky na nadchádzajúci Európsky deň vývojárov. Vstupenky sú zadarmo, no počet vstupov je obmedzený. Vývojári dostanú zároveň možnosť zapojiť sa do diskusií cez sociálne siete (Twitter, Facebook, Google+) s použitím tzv. hashtagu #SamsungEUDevDay.

Jedným z hlavných cieľov podujatia je pomôcť vývojárom pri vývojí a vytváraní moderných aplikácií pre inteligentné zariadenia od Samsung-u. Okrem technickej sekcie však budú k dispozícii aj prednášky o obchode a marketingu.

Jednotlivé sekcie a prezentácie pripravené tímom spoločnosti Samsung sa zamerajú na niekoľko hlavných tém, medzi ktoré budú patriť nasledujúce:
– Najnovšie informácie o Samsung SDK, ktoré zahŕňajú Samsung Mobile SDK, InApp-Purchase SDK a Smart TV SDK.
– Technické informácie o platforme Tizen vrátane natívnych a webových API. Prezentáciu povedie osobne hlavný architekt platformy Alvin Kim.
– Možnosti spolupráce so spoločnosťou Samsung na službách Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content a na riešeniach pre podnikovú sféru.

Pre zlepšenie vzťahov a spolupráce medzi vývojárskou komunitou a spoločnosťou Samsung vznikne Európsky partnerský program pre vývojárov (Európsky vývojársky program). Návštevníci podujatia dostanú samozrejme príležitosť zapojiť sa.

„Účasť na Európskom vývojárskom programe spoločnosti Samsung ponúka komunite vývojárov vynikajúcu príležitosť, pretože im poskytuje prístup k najnovším zariadeniam pre testovanie ich produktov a tiež im ponúka ďaleko širšie možnosti marketingu a propagácie,“ uviedla Lee Epting, viceprezidentka divízie Media Solution Centre Europe.

Viac informácií o zápise, vrátane presného času, nájdete v tlačovej správe nižšie alebo na www.samsungdevday.com.

[toggler title=“Tlačová správa“ ]1. októba 2013 – Spoločnosť Samsung začala oficiálne prijímať prihlášky do prvého ročníka Európskeho dňa vývojárov. Akcia, ktorá sa bude konať v londýnskom Múzeu filmu 18. novembra 2013, oboznámi účastníkov s novými vývojovými nástrojmi a službami spoločnosti Samsung. Tie by mali pomáhať pri vytváraní zaujímavých a inovatívnych aplikácií pre celý sortiment inteligentných zariadení spoločnosti Samsung. Prednášky o technickom vývoji a obchodných modeloch poskytnú účastníkom z celej Európy výbornú príležitosť získať informácie o možnostiach spolupráce na poli aplikácií a služieb spoločnosti Samsung a nadviazať dlhodobé vzťahy s príslušnými zástupcami spoločnosti Samsung. Okrem toho vznikne aj Európsky partnerský program pre vývojárov, ktorý si kladie za cieľ vzájomne výhodnú spoluprácu medzi spoločnosťou Samsung a vývojárskou komunitou. „Účasť na Európskom vývojárskom programe spoločnosti Samsung ponúka komunite vývojárov vynikajúcu príležitosť, pretože im poskytuje prístup k najnovším zariadeniam pre testovanie ich produktov a tiež im ponúka ďaleko širšie možnosti marketingu a propagácie,“ uviedla Lee Epting, viceprezidentka divízie Media Solution Centre Europe. „Chceme byť v kontakte s vývojármi, ktorí majú záujem o nové technológie ešte pred ich oficiálnym uvedením, sú otvorení vzájomnej komunikácii a majú záujem vyskúšať si na našom hardvéri mnohými spôsobmi svoje schopnosti. Táto akcia je jedinečnou príležitosťou, aby sme položili základy výborne fungujúceho vzťahu,“ doplnila Lee Epting. Jednotlivé sekcie a prezentácie pripravené tímom spoločnosti Samsung sa zamerajú na niekoľko hlavných tém, medzi ktoré budú patriť nasledujúce: Najnovšie informácie o Samsung SDK, ktoré zahŕňajú Samsung Mobile SDK, InApp-Purchase SDK a Smart TV SDK. Technické informácie o platforme Tizen vrátane natívnych a webových API. Prezentáciu povedie osobne hlavný architekt platformy Alvin Kim. Možnosti spolupráce so spoločnosťou Samsung na službách Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content a na riešeniach pre podnikovú sféru. Vstupenky na Európsky deň vývojárov spoločnosti Samsung sú zadarmo, počet miest je však obmedzený. Ďalšie informácie o konferencii vrátane informácií týkajúcich sa zápisu nájdete na stránkach www.samsungdevday.com. Vývojári sa môžu zapojiť do diskusií použitím hashtag #SamsungEUDevDay, môžu tweetovať priamo na @Samsung_Dev a môžu sa zapojiť aj prostredníctvom Facebooku a Google+. Twitter: @Samsung_Dev Facebook: https://www.facebook.com/groups/samsungdevelopers/ Google+: Samsung Developers EU[/toggler]

 

Zdroj: TS
Foto: samsungdevday.com