Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 6.

Android aplikácie s Holo UI 6.

3
Nová časť z nášho pravidelného seriálu článkov „Android aplikácia s Holo UI“ uzrela svetlo sveta. Dnešný náklad kvalitných Android aplikácií a hier s užívateľským prostredím Holo ponúka niečo pre pracovne nasadených, zábudlivcov či hudobných nadšencov. Na výber je tak zo 6tich kúskov, stačí už len prelistovať zoznam nižšie.

 

Neprehliadnite ďalšie časti:
Android aplikácie s Holo UI 1.
Android aplikácie s Holo UI 2.
Android aplikácie s Holo UI 3.
Android aplikácie s Holo UI 4.
Android aplikácie s Holo UI 5.

zeronote

[fve]http://youtu.be/V57uIIFoHJY[/fve]

Android aplikácia Zeronote umožní viacerým užívateľom editovať v rovnakom čase jeden textový dokument. Stačí ju len nainštalovať na každé jedno zariadenie, čím sa tak získa prístup k tejto možnosti, a spolupráca s kolegom či kámošom nadobudne úplne iný rozmer.

[app]com.altamirasoft.collabonote[/app]

DashLight

Snímka obrazovky 2013-09-19 o 11.50.42

Pre milovníkov Android aplikácie DashClock Widget ponúka Google Play ďalšie rozšírenie (DashLight), ktoré tentokrát ponúkne svetlo prostredníctvom blesku pri foťáku v mobilnom zariadení. Aplikácia DashLight navyše disponuje pekným widgetom pre rýchly prístup.

[app]com.spectrl.DashLight[/app]

Holo Notes

unnamed

Holo Notes je pomerne jednoduchá, no za to efektívna aplikácia pre zábudlivcov. Užívateľ si do nej môže poznačiť poznámky, spísať nákupný zoznam alebo vytvoriť tzv. „To-Do“ list, kde si prehľadne zaznačí nadchádzajúce úlohy.

[app]com.jo.holonotes[/app]

Shuttle

unnamed-1

Ďalší hudobný prehrávač pre Android. Shuttle však ponúka kombináciu krásne spracovaného užívateľského prostredia s menšou inšpiráciou od tzv. „Google kariet“ (známych i z Google Now alebo Google Play Store). Samozrejmosťou je podpora značiek, integrované vyhľadávanie textov cez musiXmatch či skupinová tvorba playlistov.

[app]another.music.player[/app]

[app]com.simplecity.amp_pro[/app]

Bitcasa

Snímka obrazovky 2013-09-19 o 11.53.01

Aplikácia Bitcasa predstavuje Android klienta pre rovnomennú „cloud“ službu bitcasa.com, slúžiacu ako súkromné úložisko. Ide tak o zaujímavú alternatívu ku Google Drive alebo populárnemu Dropbox-u.

[app]com.bitcasa.android[/app]

Voice Notes

Snímka obrazovky 2013-09-19 o 11.53.34

Poznámkových aplikácií v Google Play nájdeme obrovské množstvo, Voice Notes ale zameriava svoju pozornosť na poznámky v audio-forme. Užívateľ si tak môže vďaka tejto Android aplikácii zaznačiť dôležité myšlienky, nápady alebo iné informácie jednoduchým diktovaním do mikrofónu. K lepšej organizácii poznámkok napomôže prehľadné užívateľské prostredie.

[app]com.ravneetgrewal.voicenotes[/app]

Zdroj: play.google.com via Google+ Holo Android Apps, holoeverywhere.com
Foto, Video: play.google.com