Úvod Dohady Samsung Galaxy Note III a Xiaomi Mi-3: V AnTuTu sa objavili prvé...

Samsung Galaxy Note III a Xiaomi Mi-3: V AnTuTu sa objavili prvé výsledky

0

Vždy po predstavení novej vlajkovej lodi v podobe ‚Galaxy S‘ sa už tradične môžeme tešiť na predstavenie nového zariadenia z rodiny Galaxy Note. Aj napriek tomu, že Samsung toto zariadenie ešte oficiálne nepredstavil sa jeho skóre objavilo v jednej z najpopulárnejších aplikácií pre benchmark, v AntuTu.

Model, ktorý je najpravdepodobnejší sa vyskytol úplne hore pod modelovým označením (GT-N7200) a beží pod Android 4.3 s procesorom o takte 1.6GHz. Jedná sa teda o rovnaký takt, ktorý sa nachádza v Exynos 5 Octa verzii Galaxy S4.

note3

Samsung Galaxy Note III nedosiahol tak vysoké skóre ako vlajková loď Galaxy S4, no zatiaľ nevieme ako je na tom softwarová optimalizácia a verzia nového Androida. Galaxy Note zariadenia majú okrem toho v porovnaní s Galaxy S telefónmi procesor nataktovaný o čosi vyššie, čo by naznačovalo, že 1.6GHz sa ešte bude meniť.

Druhé zo zatiaľ neohlásených zariadení, ktoré sa objavilo v AntuTu je Xiaomi Mi-3. Podľa všetkého beží vďaka Snapdragon 800 s štyrmi jadrami Krait 400, ktoré tikajú na 2.1GHz.

mi3

V kombinácii s najnovším grafickým čipom Adreno 330 sa mu podarilo dosiahnuť obrovské skóre 80,000 (Mi-2 dosiahol okolo 21 tisíc), čo nás privádza k myšlienke, že na tom niečo nesedí.

Každopádne, zariadenie by malo mať displej s 1080p rozlíšením, čo by bolo pekné vylepšenie oproti aktuálnym 720p panelom. Taktiež by sa mala zmeniť aj veľkosť zariadenia, ktorá by mala poskočiť z 4.3 na 5.0 palcov.

Zdroj: GSMArena, ďakujeme za tip!