Úvod Dohady Motorola X Phone: Prvé skutočné fotky zariadenia s krycím názvom: Ghost!

Motorola X Phone: Prvé skutočné fotky zariadenia s krycím názvom: Ghost!

7

O tajnom smartphone z dielne Motoroly a Google, Motorola X Phone, sme čítali niekoľko špekulácií, ktoré sa nás snažili obohatiť o ďalšie a ďalšie informácie. Doteraz sme však nevideli žiadne fotky spomínaného zariadenia. To sa však mení, podľa zdroja je na fotkách skutočné zariadenie. Fotografie sa internet nahrala známa skupina ľudí z tímu @evleaks. Novinka od Google samozrejme disponuje aj krycím názvom (Nexus 4 bol mako a Nexus 7 bol grouper). Motorola X Phone má krycí názov Ghost.

Zo smartphonu veľa nie je vidieť, keďže má na sebe kryt, ktorý zakrýva väčšinu zariadenia, no nič to nemení na tom, že tieto fotografie sú podľa niekoľkých zdrojov pravé. Podľa zdroja bude zadný kryt zariadenia vyrobený z polykarbonátu a nie z kovu alebo pre Motorolu známeho kevlaru.

xphone

Okrem toho tu máme výborné správy pre všetkých tých, ktorí sa tohto zariadenia nevedia dočkať. Prvotné dohady tvrdili, že zariadenie bude meškať a predstaví sa až koncom augusta, poprípade v septembri. To však podľa zdrojov vôbec nie je pravda, na trhu by sme ho mali uvidieť už v júli. Keď sa na trhu skutočne objaví, mal by ponúknuť 32GB vnútornej pamäti a 2GB RAM. Prototyp má 720p displej, no finálna jednotka by mala disponovať 1080p panelom. Čo sa týka displeja, tam to človek, ktorý spravil fotografie nevedel odhadnúť, no vyzerá to na 4.7 palcov.

xphone2

Na zariadení pobeží čistý, neupravený Android, no Motorola pridá niekoľko svojich nastavení do správy batérie. Ako sme už spomenuli pred niekoľkými týždňami, Motorola X Phone bude dostupný v dvadsiatich farbách.

xphone2

Zdroj: @EvLeaks via PhoneArena