Úvod Novinky Má Váš Galaxy S III problém s výdržou? Napojte ho na 7000mAh...

Má Váš Galaxy S III problém s výdržou? Napojte ho na 7000mAh baterku, ktorá stojí len €22

6

Samsung vybavil svoju vlajkovú loď z minulého roka len 2100mAh baterkou, ktorá neponúka až takú výdrž, ktorú by si veľa z nás predstavovalo. Ak zariadenie používate len priemerne, výdrž je adekvátna, no počítať musíte s každovečerným nabíjaním. Ak si však chcete byť absolútne istí, že Vám Váš Galaxy S III vydrží nabitý aj keby mali traktory padať, neprehliadnite túto baterku.

[nggallery id=290]

Disponuje so 7000mAh kapacitou, čo je viac než trikrát väčšia kapacita, než baterka, s ktorou prichádza Galaxy S3. Je to približne toľko, koľko Samsung dodáva vo svojich 10 palcových tabletoch. Je celkom možné, že ide o najväčšiu baterku, ktorá sa dá kúpiť pre Galaxy S3. Redaktori zo Smoke Android pripravili krátke video, v ktorom nájdete spomínanú baterku.

[youtube]gk8gD3OvYww[/youtube]

Čo je na tejto baterke najlepšie, je fakt, že je relatívne lacná. Za 7000mAh kapacitu totiž na nemeckom Amazone zaplatíte len €22. Baterka z telefónu spraví poriadnu tehlu, no ak idete niekam, kde nebudete mať prístup k elektrickej energii, ako napríklad na stanovačku a stále chcete mať po ruke nabitý telefón, obrovská baterka ZeroLemon je stvorená pre Vás.

Zdroje: AndroidPolice, Amazon.de