Úvod Dohady Pozrite sa na údajný render HTC First – Facebook smartfónu s...

[Dohady] Pozrite sa na údajný render HTC First – Facebook smartfónu s Androidom

0

Ako už mnohí isto viete, najväčšia sociálna sieť Facebook plánuje na zajtra, 4. apríla, podujatie pre novinárov s názvom “Come See Our New Home on Android”, kde bude podľa dostupných detailov ukázaný svetu nový smartfón (možno dokonca aj tablet) s operačným systémom Android, ktorého užívateľské prostredie pravdepodobne prejde podrobnou úpravou na modrý štýl webového prostredia Facebooku, či jeho aplikácií pre mobilné zariadenia. Očakávať však môžeme aj iné, nové prvky alebo funkcie. O tomto plánovanom podujatí sme dali vedieť prostredníctvom nášho staršieho článku: Facebook má niečo pripravené pre Android, dozvieme sa to už 4. apríla

Internetom kolujú už dlhšie neoficiálne informácie, hovoriace o výrobcovi špekulovaného Facebook smartfónu s Androidom. V tých figuruje ako výrobca známa spoločnosť HTC, ktorá už dávnejšie priniesla na trh smartfón Chacha s hlbšou integráciou modrej sociálnej siete. Neprekvapilo by teda, ak aj táto novinka priamo od Facebooku dostane na kryt konštrukcie tri písmenka taiwanského výrobcu mobilných zariadení.

Čerstvou špekuláciou je ale render neznámeho smartfónu, ktorý zverejnil Evleaks na svojom twitter profile a je zároveň označovaný ako render modelu HTC First. Ide teda údajne o zariadenie, ktoré má byť hlavnou udalosťou zajtrajšieho podujatia. Ak sa ale pozriete na jeho krivky a dizajn, ničím neočaruje, takže nedávam pravdivosti tých informácií moc veľkú váhu. No z opačnej strany s faktom, že sa inžinieri snažili navrhnúť dostupnejšie mobilné zariadenie, najmä pre nižšie vekové skupiny, nemusíme byť ďaleko od pravdy. Či sa tieto špekulácie a dohady ukážu ako skutočné, zistíme až zajtra.

Čo hovoríte na tento nápad vo forme originálneho Facebook smartfónu s operačným systémom Android? Myslíte, že si získa popularitu?

Snímka obrazovky 2013-04-03 o 8.36.04Údajne render HTC First – Facebook smartfónu s Androidom

Zdroj: twitter.com/evleaks via androidandme.com
Obrázok: twitter.com/evleaksandroidportal.sk