Úvod Novinky Xiaomi MI-3: Objavili sa fotky a špecifikácie

Xiaomi MI-3: Objavili sa fotky a špecifikácie

4

Xiaomi je výrobca, ktorý sa spomína celkom sporadicky a tak nikoho neprekvapuje, že na Slovensku nie sú jeho produkty dostupné. Nie len, že nie sú dostupné v Európe, no zohnať sa nedajú ani za veľkou mlákou. V Číne sú Xiaomi veľmi dobre známy tým, že ponúkajú veľa muziky za málo peňazí. Ako príklad si môžeme zobrať Xiaomi MI-2, čo je smartphone, ktorý ponúka procesor Snapdragon S4 Pro, IPS LCD displej so 720p rozlíšením, no minulý október, pri jeho predstavení stál len 1999 yuan, čo je v prepočte €249.

Dnes máme pre Vás informácie o zariadení, ktoré by mohlo byť jeho nástupcom, Xiaomi MI-3. Nová fotka sa objavila na čínskom webe spolu s niekoľkými zaujímavými, no nepotvrdenými špecifikáciami. Tieto špecifikácie zahrňujú procesor Snapdragon 800, čo je jeden z najrýchlejších mobilných procesorov, 5 palcový 1080p displej, 13MPx zadný fotoaparát (EXMOR RS) a šťavnatú 3,000mAh baterku.

Xiaomi-Mi-3cover

Predošlé dohady hovorili o procesore Tegra 4 a 4.5 palcovom displeji, no je možné, že podobne ako veľa iných výrobcov, aj v Xiaomi sa nakoniec rozhodli pre Qualcomm a väčší, 5 palcový displej, ktorý je pre rok 2013 už štandardom. O cene zatiaľ nemáme informácie, no predpokladá sa, že Xiaomi MI-3 bude podobne ako jeho predchodca cenovo extrémne dostupný.

Zdroj: igao7, Nowhere Else via PhoneArena