Úvod Aplikácie Návod ako spustiť Android aplikácie na počítači

Návod ako spustiť Android aplikácie na počítači

7

Android je jeden z najúspešnejších operačných systémov a platforiem na celom svete. Aby som bol presnejší, je to najrýchlejšie rozvíjajúca sa platforma na svete. Už dva roky. Spolu s týmto rastom na Google Play pribudlo viac než 700,000 aplikácií, čo je približne rovnako veľa ako na Apple App Store.

Niektoré aplikácie a hry sú tak skvelé, že by bolo super ak by sme ich mali nie len na mobile, či tablete ale aj na notebooku, či počítači. Jedna z metód ako toto dosiahnuť sa volá BlueStacks.

bluestacks

BlueStacks je stále v Beta verzii, no základná funkcionalita už funguje výborne a teda nebudete mať žiaden problém so stiahnutím Google Play a ďalších aplikácií priamo na Váš počítač.

Programátori prišli s verziami pre Windows ako aj pre Mac OS, takže väčšina z Vás by si mala vedieť vyskúšať tento zaujímavý program.

Postup je celkom jednoduchý. Jediné, čo musíte spraviť je program nainštalovať. On si už počas inštalácie stiahne a doinštaluje všetko potrebné k jeho chodu. Po spustení Vás privíta obrazovka, ktorú vidíte vyššie na obrázku. V nastaveniach si potom budete môcť nastaviť všetko potrebné, dokonca aj či má program zobraziť tabletovú verziu alebo mobilnú.

Čo si o ňom myslíte? Skúšal ho už niekto? Aké sú Vaše dojmy?

Zdroj: PhoneArena, Download (Windows), Download (Mac)