Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 12.

Piatková porcia Android aplikácií 12.

2

Náš obľúbený piatok, začiatok víkendu a samozrejme aj chrumkavá porcia skvelých Android aplikácií od AndroidPortálu, s ktorými si môžete spríjemniť chvíle aj spolu s vašim Android zariadením. V dnešnej nádielke prinášame tipy na štyri aplikácie zdarma s názvom Pixlr Express, Jottacloud, Weather Maps Beta, a Color Grab. Dúfame teda, že potešíme čo najviac požiadaviek našich čitateľov.

Pixlr Express

Obchod Google Play je nepochybne preplnený Android aplikáciami umožňujúcimi editáciu alebo modifikáciu fotografií, no dnešný tip na kúsok s názvom Pixlr Express môže kľudne sedieť na vrchole, ponúka totižto naozaj bohaté množstvo filtrov a nástrojov pre pohodlné hranie sa s úpravou zachytených fotozáberov, a to všetko v krásnom užívateľskom prostredí.

[app]com.pixlr.express[/app]

 

Jottacloud

Synchronizujte vaše kontakty, fotky, hudbu, videá alebo SMSky prostredníctvom cloud služby aplikácie s názvom Jottacloud, ktorá všetky dôležité dáta zálohuje na bezpečné miesto, z ktorého v prípade potreby všetko stiahnete do mobilného zariadenia s touto užitočnou aplikáciou. K dispozícii je softvér aj pre PC alebo Mac.

[app]com.jottacloud.android.client[/app]

 

Weather Maps Beta

Aplikácia s názvom Weather Maps ponúka zobrazenie svetového počasia priamo na Google mapách, aj s predpoveďou napríklad na ďalší deň. Stačí len nainštalovať do mobilného zariadenia a budete vždy pripravení v akomkoľvek prostredí kdekoľvek na svete.

[app]com.fingrtips.beta.weathermaps[/app]

 

ColorGrab

Color Grab aplikácia umožňuje vzorkovanie a rozpoznávanie farieb vďaka kamery mobilného zariadenia priamo v teréne. Je predovšetkým pre ľudí živiacimi sa ako návrhári alebo pre nevidiacich.Vývojári taktiež netradične slúbia, že aplikácia Color Grab, aj keď je zdarma, nezobrazí žiadnu reklamu.

[app]com.loomatix.colorgrab[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store