Úvod Aplikácie Mega výber: Najlepšie HD tapety pre Android smartphony a tablety

Mega výber: Najlepšie HD tapety pre Android smartphony a tablety

0

Ak ste si niekedy chceli prispôsobiť svoj smartphone podľa seba a tým sa chceli trochu odlíšiť od ostatných, tak teraz je ten správny čas. V tomto článku sa pozrieme na tie najlepšie tapety pre Android tablety a smartphony. Nieje nad to pozrieť sa na svoj telefón a vidieť pekné vizuálne efekty a možné interakcie, ktoré od jednoduchej tapety nemôžete očakávať.

Christmas HD

Sme síce v strede leta, no ak máte chuť, na Vianoce sa môžete začať pripravovať už teraz s touto skvelou HD 3D tapetou.

Christmas HD je upraviteľná tapeta, v ktorej nastaveniach nájdete skutočne všetko a tak nebudete mať problém si ju nastaviť podľa seba. Obsahuje fotku krbu, ornamenty, darčeky, snehové vločky a viac. Okrem toho sa môžete tešiť na bezchybné animácie, ktoré by nemali zbytočne namáhať baterku.

[app]com.dualboot.apps.christmas[/app]

 

Battery HD Free Live Wallpaper

Battery HD Free je zaujímavá tapeta, keďže neslúži len na vaše pobavenie, no zakaždým keď odomknete váš smartphone alebo tablet, dá vám vedieť ako je na tom vaša baterka. Okrem toho slúži aj ako monitor baterky, takže budete si vedieť prekontrolovať zdravie baterky a všetky jej parametre.

Battery HD Free si môžete nastaviť, viete si zmeniť farbu textu a ďalšie iné nastavenia. Ostatné funkcie zahrňujú novú animáciu pri nabíjaní, smajlíky, ktoré indikujú ako veľmi je nabitá baterka a teplomer.

[app]id.tech.livewallpaper.batteryfree[/app]

 

Christmas HD Live Wallpaper

Tu je ďalšia tapeta k Vianociam. Keďže ide o alternatívu k prvej spomenutej tapete, tak túto nebudem veľmi komentovať.

[app]com.droidmindz.hdchristmaslivewallpaper[/app]

 

Season Zen HD

Prežite krásne zmeny ročných období na tejto úžasnej HD tapete priamo na vašom Android smartphone. Season Zen HD je živá tapeta, ktorá je tak realistická, že si budete myslieť, že sa tie zmeny naozaj dejú. Čo je ale ešte lepšie je to, že každá časť obrazovky, na ktorú sa pozeráte je upraviteľná. Toto obsahuje lavičku, motýľa, kvety, vajíčka, paru a tisícky ďalších kombinácií. Táto živá tapeta funguje skvele s Tegra HD zariadeniami, telefónmi a tabletami.

[app]com.dualboot.apps.springzen[/app]

 

wp clock design live wallpaper

Tí, ktorí hľadajú tapetu, ktorá z vášho telefónu spraví skutočnú imidžovku ale bude slúžiť aj ako widget si určite zamilujú wp clock design wallpaper.

WP Clock Design Wallpaper je štýlová živá tapeta, ktorá slúži aj ako hodinky a zobrazuje veľa užitočných informácií priamo na vašej domácej obrazovke. Z mena samotného je jasné, že primárne informácie budú obsahovať čas, dátum, mesiac, rok, týždeň alebo deň, podľa vašich nastavení. Táto živá tapeta vám tak isto ukáže aj momentálny stav baterky, počasie, teplotu, typ siete a dokonca aj signál.

[app]com.tomanyz.lockWatchLight[/app]

 

My Beach HD

Prší u vás? Prežite pár slnečných dní spolu s vašou osobnou plážou, My Beach HD živou tapetou.

My Beach HD je prekrásna živá tapeta, ktorá vykresľuje realistickú pláž na domovskej stránke vášho telefónu. Všetko čo na displeji vidíte je vysoko upraviteľné, čo znamená, že aj tie najmenšie úpravy nebudú žiadnym problémom.

[app]com.dualboot.apps.beach[/app]

 

Mystic Halo Live Wallpaper fr

Vyjadrite to, že máte radi abstraktné umenie s touto tapetou inšpirovanou Honeycomb. Mystic Halo Live Wallpaper fr zobrazuje kruhy, ktoré sa nezávisle od seba pomaly krútia, miznú a zároveň znovu zosilňujú.

[app]com.dc.mhf[/app]

 

Hypnotic Live Wallpaper

Hypnotic Live Wallpaper v sebe nesie celkom 9 očarujúcich HD živých tapiet, ktoré určite uspokoja vaše tapetové „potreby“. Autor týchto tapiet sľubuje minimálny dopad na baterku, čo by malo zaručiť, že by ste nemali badať žiaden rozdiel medzi výdržou.

[app]com.hypnolive[/app]

 

Aquarium Live Wallpaper

Milovníci rýb a akvárií si rozhodne prídu na svoje s tapetou, v ktorej plávajú rybičký. Aquarium Live Wallpaper je krásne vytvorená živá tapeta, ktorá ako svoju tému používa ryby spolu s ich prostredím.

Ľudia, ktorí sa rozhodnú pre túto živú tapetu budú mať na výber 9 rôznych pozadí, ktoré sú skutočne výborné a pripomínajú skutočné akváriá.

[app]fishnoodle.aquarium_free[/app]

 

Super Clock Wallpaper Free

Tu je ďalšia tapeta, ktorá si zaslúži vašu pozornosť. Ide o Super Clock Wallpaper Free, ktorá vám ponúkne funkcie hodín, dátumu a času a to všetko v pozadí. Táto tapeta sa hodí hlavne ak plánujete používať menej widgetov aby ste si nezapratali obrazovku.

Hodí sa hlave pre tých, ktorí obľubujú jednoduchý dizajn, čo potvrdzuje fakt, že je tak kompaktná a nenáročná, že pri posúvaní sa z obrazovky na obrazovku sa nestretnete so žiadnymi zásekmi. Fungovať vám bude aj na tabletoch a podporuje aj Honeycomb 3.0 a hardwarovú akceleráciu.

[app]mx.livewallpaper.clocklight[/app]

Ako ste na tom vy? Obľubujete živé tapety alebo ste naopak ich odporcami? Dajte nám vedieť v komentároch!

[no_toc]