Úvod Aplikácie UEFA Champions League – Aplikácia pre Pravého Futbalového Fanúšika

UEFA Champions League – Aplikácia pre Pravého Futbalového Fanúšika

0

UEFA Champions League pre Android je oficiálny spôsob ako nájsť najnovšie skóre, fotky a informácie zo všetkých klubov, ktoré sa prebojovali do tohtoročnej Ligy Majstrov.


 

 


Hlavná stránka tejto aplkácie vám vyobrazí rýchle odkazy pre zápasy, novinky, videá, kluby, fotky a obľubené tímy. Pozadie aplikácie je identické s pozadím oficiálnej stránky UEFA.com.

Hlavná Stránka Aplikácie
Hlavná Stránka Aplikácie

Sekcia so zápasmi zobrazuje skóre zo všetkých nedávnych zápasov. Ako by ste určite čakali a dúfali, kliknutím na zápas sa dostanete do oveľa detailnejšieho rozhrania, kde nájdete okrem iného aj informácie o zostavách, podrobnejšom skóre, či o striedaniach. Keď kliknete na ikonku kalendára vľavo dole, zobrazí sa vám ďalší priebeh zápasov v danej skupine spolu s dátumom a časom všetkých stretnutí.

Prehľad Zápasov
Prehľad Zápasov

Sekcia Clubs zobrazí zoznam všetkých klubov, ktoré sa prebojovali do Ligy Majstrov. Nájdete v nej informácie o zápasoch, ktoré sa už odohrali ale taktiež aj o tých, ktoré sa len budú hrať. Bohužiaľ tu chýbajú informácie o zraneniach, novinkách, atď., čo by túto aplikáciu posunulo o stupienok vyššie.

Táto aplikácia je však veľmi kvalitná, ponúka najnovšie články o Lige Majstrov, aj keď len po anglicky. Sekcie s fotkami a videami ponúkajú vysokokvalitné zábery, či už priamo zo zápasu alebo z interview po zápase.

[app]com.afl.seucom.view[/app]