Úvod Aplikácie EasyMoney 1.0 – Váš Osobný Správca Financií

EasyMoney 1.0 – Váš Osobný Správca Financií

0

Na Android Markete nechýbajú aplikácie, ktoré sľubujú, že vám pomôžu s vaším rozpočtom, ušetriť peniaze, lepšie ich zadeliť, zabrániť prečerpaniu. EasyMoney je nepochybne jedna z najlepších aplikácií pre tento typ pomoci ale budete si musieť zvyknúť na novú rutinu a disciplínu, aby sa prejavil jej plný efekt. 

 

Na začiatku si budete musieť nastaviť vaše účty. Napríklad účty v banke, hotovosť, či kreditky, spolu s výdavkami ako základné výdavky, cestovné alebo zábava.

Obidva procesy nastavenia boli veľmi jednoduché a funkcia Easy Money vám pomôže zautomatizovať čo najviac vecí. Napríklad automatický rozozná, že hypotekárna splátka patrí pod ubytovanie, alebo že faktúra za vodu spadá pod verejnoprospešné služby.

Prehľad účtu
Prehľad účtu

Po nastavení vaších vlastných mesačných limitov, resp. výdavkov, ktoré si môžete dovoliť, budete mať možnosť si prezrieť ako blízko ste k prekročeniu rozpočtu. Navyše ak budete EasyMoney pravidelne aktualizovať novými faktúrami a pridávať tam skutočne všetky výdavky, automaticky vám ich každý mesiac pripomenie, aby ste nezabudli.

Výdavky rozdelené podľa kategórií
Výdavky rozdelené podľa kategórií

Ani na chvíľu nepochybujeme, že EasyMoney je nesmierne užitočná aplikácia. Záleží však na vás, či budete mať dosť veľkú výdrž pri zadávaní každej jednej transakcie, ktorú spravíte.

Jeden špecifický problém je napríklad importovanie dát, z povedzme, elektronického výpisu účtu. Museli by ste stráviť príliš dlhý čas pri upravovaní, aby bol taký import vôbec možný. Aj napriek tomu je táto aplikácia potenciálnym spojencom vo vašom vrecku.

EasyMoney prichádza v dvoch alternatívach. Prvá z nich je stiahnuť si EasyMoney zadarmo, tu si však dávajte pozor, keďže zadarmo zostane len na 30 dní. Druhou alternatívou je kúpiť si EasyMoney hneď na začiatku.

[app]com.handyapps.easymoney[/app]

[app]com.handyapps.easymoney10[/app]