Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 v predaji už od zajtra

Samsung Galaxy S4 v predaji už od zajtra

4
Mesiac po jeho predstavení sa najnovší kúsok juhokórejského výrobcu konečne dostáva k slovenským predajcom.

Samsung Galaxy S4 bolo najočakávanejším zariadením tohto roka, pre mnohých je to aj po predstavení najlepší Android smartphone, pre mnohých je to naopak sklamanie. Po dlhom čakaní sa od zajtra, t.j. 27. apríla začne predávať aj na území Slovenska. Ak by ste však chceli svoj Galaxy S4 tak neváhajte, keďže ich veľa nie je dostupných z dôvodu nedostatku pamäťových čipov. Pre prvých 100 zákazníkov v značkových predajniach Samsung je prichystané aj prekvapenie v podobe S View cover a multimediálna stanica úplne zadarmo. Ak by ste chceli svoj Galaxy S4 držať v rukách už zajtra, zvážiť by ste mali návštevu OC Central v Bratislave alebo Auparku v Košiciach.

Jedným z najväčších konkurentov Galaxy S4 je samozrejme novinka od HTC, ktorá svojim kvalitným spracovaním podľa našej a zahraničných ankiet oslovila veľa ľudí. Je výborné vidieť, že konečne máme proti sebe dve objektívne rozdielne spracované zariadenia, ktoré vynikajú v rôznych oblastiach. To, pre ktoré zo zariadení sa rozhodnete je už len na Vás.

[alert type=“green“]Samsung Galaxy S4 sa dá kúpiť aj lacnejšie. Chceš vedieť kde?[/alert]

Ak by ste náhodou nevedeli, čo Galaxy S4 ponúka tu sú jeho špecifikácie:

  • Displej: 4,99 palcový full HD Super AMOLED
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 600 @ 1.9GHz
  • GPU: PowerVR SGX 544MP3
  • Pamäť: 2GB RAM a 16/32/64GB ROM s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty
  • Fotoaparáty: predný 2MPx a zadný 13MPx
  • Baterka: 2,600mAh
  • OS: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Rozmery: 136.6 x 69.8 x 7.9 milimetra
  • Váha: 130 gramov

Po ktorom zo smartphonov najviac bažíte Vy?

[show_hide title=“Tlačová správa“]

Samsung GALAXY S4 už od zajtra v predaji

Pri príležitosti spustenia predaja je pripravený špeciálny darček.

Bratislava, 26. apríla 2013 – Už zajtra, 27. apríla, sa začne celosvetový predaj novej vlajkovej lode, smartfónu Samsung GALAXY S4. Samsung si pri príležitosti príchodu tejto novinky prichystal špeciálnu ponuku. V dvoch slovenských značkových predajniach Samsung bude pre prvých 100 majiteľov GALAXY S4 prichystaný darček v podobe krytu S view cover a multimediálna dokovacia stanica zadarmo.

V nasledujúcich dňoch by sa mal postupne objaviť v celej distribučnej sieti.

Kto sa bude chcieť stať jedným z prvých majiteľov GALAXY S4 a vyberie sa pre neho hneď v sobotu, mal by zvážiť návštevu dvoch vybraných slovenských značkových predajní Samsung: v Bratislave v nákupnom centre CENTRAL a v Košiciach v nákupnom centre Aupark.

Pre 50 najrýchlejších zákazníkov v každej z oboch predajní je pripravený exkluzívny balíček (vždy jeden kus na osobu) obsahujúci Samsung GALAXY S4 v čiernej alebo bielej farbe, S view cover

a multimediálnu dokovaciu stanicu. Cena exkluzívneho balíčka je 679 € vr. DPH. Predaj sa začne o 10. hodine dopoludnia a záujemcovia by nemali váhať, pretože pri začatí predaja bude dostupné len limitované množstvo kusov.

Kontaktné údaje na prvé predajne Samsung GALAXY S4 na Slovensku:

Značková predajňa Samsung

Nákupné centrum Centrál

Metodova 6, Bratislava

Otváracia doba: 9 – 21 hod

(v sobotu 27. apríla 2013)

Značková predajňa Samsung

Nákupno-zábavné centrum Aupark

Námestie osloboditeľov, Košice

Otváracia doba: 9 – 21 hod

(v sobotu 27. apríla 2013)

[/show_hide]