Úvod Zariadenia MIZNE AKO TEPLÉ ROŽKY: Šialene dobrý vysávač od Xiaomi má novú cenu....

MIZNE AKO TEPLÉ ROŽKY: Šialene dobrý vysávač od Xiaomi má novú cenu. Takto nízko ešte nebola!

Obchod Tomtop ponúka fantastickú zľavu na bezdrôtový vysávač Xiaomi Mijia 3C. Poteší však nielen nízkou cenou, ale aj solídnymi parametrami.

0

Máte radi poriadok, no vysávanie patrí medzi vaše najviac nenávidené aktivity? Ešte že existujú vysávače, ktoré si dokážu odvádzať svoju prácu celkom sami. Jediné, čo musí spraviť pán domáci či pani domáca, je vydať príkaz. Takýmto vysávačom je aj Xiaomi Mijia 3C, o ktorom si bližšie povieme v článku nižšie. A prečo? Aktuálne ho totiž môžete získať v parádnej zľave.

Xiaomi Mijia 3C

🛒 Cena: 159,99 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Vysávač Xiaomi Mijia 3C má hneď niekoľko skvelých lákadiel. Samozrejme, azda tou najdôležitejšou črtou je výkon. A dobrou správou je, že v tomto smere vysávač rozhodne nezaháľa. Sľubuje totiž sací výkon až 4 000 Pa so štyrmi úrovňami satia. Môžete sa teda spoľahnúť, že tento vysávač vás zbaví všetkých nečistôt, či už sa nachádzajú na parketách, koberci alebo kachličkách.

Výkon však nie je jedinou silnou stránkou, ktorou sa Xiaomi Mijia 3C pýši. Osloviť dokáže aj pokročilým LDS systémom, čo je sústava laserov na rýchle a presné mapovanie okolitého priestoru. Vysávač si sám vytvorí mapu miestností vo vašom byte či dome, na základe čoho prispôsobí svoju trasu. Používateľ pritom môže manuálne určiť, v akom poradí má vysávač miestnosti obísť. Dá sa tak spraviť v rámci mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá je dostupná ako na iOS, tak aj na Androide.

A aby toho nebolo málo, vysávač vám nielen povysáva, ale aj jemne pozmýva. Má v sebe totiž zabudovanú nádrž, ktorá priebežne uvoľňuje vodu. Tá sa následne rozotiera po povysávanom povrchu. Napokon ešte možno zmieniť, že je vybavený batériou s kapacitou

Ak vás táto ponúka oslovila, Xiaomi Mijia 3C si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop. Aktuálne vás tu vyjde iba na 159,99 eur, pričom doručenie na Slovensko máte úplne zadarmo.