Úvod Elektromobilita Niubility N1: Elektrokolobežka, ktorá nestojí ani 190 € je skvelou voľbou pre...

Niubility N1: Elektrokolobežka, ktorá nestojí ani 190 € je skvelou voľbou pre väčšinu ľudí!

Hľadáte cenovo dostupnú kolobežku, ktorá stojí za to? Máme skvelý tip!

1

Teplé dni sa zatiaľ rozhodli neskončiť, preto je stále skvelý čas vytiahnuť von kolobežku a spríjemniť si tak presúvanie sa v meste. Výhod vlastnenia elektrickej kolobežky je hneď niekoľko. Spomenieme hlavne praktickosť, časovú flexibilitu alebo fakt, že nemusíte čakať na autobus či električku.

Niubility N1: Kvalitné spracovanie, solídny výkon

🛒 Cena: 186,99 € | 🎟 Kupón: TTRSYNT | 🚚 Poštovné: EÚ sklad

Do užšieho kola výberu by ste mali posunúť elektrickú kolobežku Niubility N1, ktorá disponuje kvalitnou konštrukciou, má 250 W elektromotor a 36V 7,8 Ah batériu. Vďaka tejto kombinácii je schopná vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h, teda najvyššiu povolenú u nás na Slovensku.

Výhodou pre všetkých prípadných majiteľov takejto kolobežky je tiež dojazd, ktorý sa pohybuje na úrovni 20 až 25 kilometrov. Kolobežka je vyrobená z kvalitnej zliatiny hliníku, vďaka čomu je stabilná a zároveň nádherne ľahká. Silnou stránkou je tiež to, že uvezie pasažiera až do 120 kilogramov. Riadidlá sú okrem toho výškovo nastaviteľná, preto sa pohodlne odvezie vyšší alebo nižší človek.

Pojazdná za pár sekúnd

Súčasťou kolobežky je aj niečo, na čo sme si už všetci zvykli a čo očakávame – skladací mechanizmus. Do niekoľkých sekúnd ju tak dokážete pripraviť na jazdu, alebo naopak ju zložiť pre uloženie alebo prepravu autom. Prenášanie kolobežky tiež nebude problém, váži totiž len 12 kilogramov. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije za 3 – 4 hodiny.

Kolobežky Niubility N1 si aktuálne môžete kúpiť v obchode TomTop.com, ktorý ju predáva len za 186,99 €. Za túto cenu získate perfektné parťáka na cestovanie a zároveň nemusíte platiť colné poplatky. Kolobežku vám totiž kuriér doručí z európskeho skladu.

Pri objednávaní nezabudnite použiť kód TTRSYNT, ktorý výrazne zníži pôvodnú cenu. Počet kusov je časovo obmedzený.