Úvod Zariadenia Neprehliadni novú inteligentnú kameru do auta od Xiaomi za extra cenu!

Neprehliadni novú inteligentnú kameru do auta od Xiaomi za extra cenu!

0
kamera do auta

Palubné kamery do auta sa tešia veľkej obľube, keďže často odhalia závažné dopravné priestupky a priebeh škodových udalostí. Jedny z najlepších palubných kamier vyrába Xiaomi.

Posledný model kamery do auta od Xiaomi ponúka zaujímavé prevedenie. Obvyklý kváder nahradil dlhší valec, ktorý nezaberie veľa priestoru na čelnom okne a pohodlne ho z okna aj odmontujete.

Kamera zaznamená video v plnej FHD kvalite (30 FPS) v 130-stupňovom zornom poli. Optika tak zachytí takmer celý priestor pred vozidlom aj s krajnicami. O zaznamenávanie obrazu sa stará snímač Sony IMX323 so zvýšenou citlivosťou na svetlo, ktorá padne vhod pri jazde v noci alebo po zotmení. Čo je najlepšie, kamera po rozjazde auta začne nahrávať úplne automaticky.

xiaomi

Objektív kamery obsahuje šošovky zo skla a nie z plastu, ako býva pri lacnejších kamerách zvykom. Plastové šošovky sa môžu pri vyššej teplote deformovať, čo by malo vplyv na kvalitu záznamu alebo ostrenie.

Na bočnej strane kamery sa nachádza mikrofón a prstenec tvorený LED signalizáciou. Kameru môžete ovládať hlasom, čo je veľmi pohodlné a počas šoférovania hlavne bezpečné. Kamera ale nemá displej, čo môže byť pre niekoho nevýhodou.

kamera do auta

Všetky zaznamenané videá, aj sledovanie v reálnom čase, sprístupní táto oficiálna aplikácia, ktorú si stiahnete z obchodu Google Play. Ku kamere ju pripojíte cez zabudované WiFi.

Kamera inak potrebuje pamäťovú kartu s kapacitou 64 GB a napájanie z bežnej zásuvky zapaľovača. 3,5 m dlhá nabíjačka je v balení. Kamera Xiaomi 70MAI stojí iba 36,99 EUR a nájdete ju aj s bezplatným doručením na webe eBay.

V online shope eBay dokonca nájdete na 3D tlačiareň, ktorú si môžete pohodlne kúpiť. 3D tlač je stále považovaná za novú technológiu budúcnosti, ktorá sa postupne uplatňuje v rôznych priemyselných odvetviach.

3d tlaciaren

Takáto dostupná 3D tlačiareň je určená pre domácich majstrov a technologických nadšencov, ktorí môžu experimentovať s tlačením hračiek, vzdelávacích materiálov, malých súčiastok a ďalších vecí. Tlačiareň sa napája z bežnej domácej zásuvky a ako materiál využíva vlákna (1,75 mm) z bežného ABS plastu, nylonu a ďalších podobných syntetických látok.

3D tlaciaren

3D tlačiareň má displej a tlačidlá pre kontrolu a ovládanie tlače, slot na microSD kartu, vďaka čomu dokáže tlačiť aj offline. Všetko potrebné je súčasťou balenia. Začiatočníci v 3D tlači tak dostanú 10 metrov vlákna, náradie na zostavenie tlačiarne, microSD kartu, na ktorej sú nahrané inštrukcie a, samozrejme, rozloženú 3D tlačiareň.

Moderné 3D tlačiarne určené pre priemyselné využitie stoja tisíce a desaťtisíce EUR. Domáca jednoduchšia 3D tlačiareň je však o ničom inom. Do základov 3D tlače sa môžete ponoriť za necelých 120 EUR.