Úvod Aplikácie SŤAHUJ prémiovú appku plnú skvostných tapiet, ktorá je dočasne dostupná zadarmo!

SŤAHUJ prémiovú appku plnú skvostných tapiet, ktorá je dočasne dostupná zadarmo!

0
Wallzy Pro

Nájsť vkusné pozadie pre obrazovku smartfónu nie je problémom. V obchode Play sa nachádza niekoľko výborných aplikácií, ktoré sú nabité vkusnými tapetami a takúto appku má dokonca aj sám Google

Jednou z popredných aplikácií pre prispôsobenie domácej obrazovky je Wallzy Pro. Za bežných okolností stojí táto aplikácia skoro dve eurá, čo aktuálne neplatí. Môže byť vaša úplne bezplatne.

Pred stiahnutím by ste mali vedieť o nasledovných vlastnostiach. V aplikácii sa nachádza viac ako 18 000 pozadí, ktoré sú rozdelené do približne 600 kategórií. Niektoré tapety sú výsostne originálne, keďže ich vytvorili priamo grafici aplikácie.

Vlastníkov zariadení s OLED displejmi poteší kategória s tapetami, ktoré sú špeciálne určené pre takéto obrazovky. Využívajú tmavšie alebo úplne tmavé odtiene, ktoré sa na OLED paneloch vynímajú skvele a navyše ušetria nejakú tu energiu z batérie.

Wallzy Pro
Wallzy Pro

Pri zobrazovaní čiernej farby na OLED displejoch dôjde k vypnutiu konkrétnych zobrazovacích bodov, čiže zbytočne nekonzumujú energiu z akumulátora.

Ak vás množstvo tapiet stále nepresvedčilo, vývojári pridali aj pár možností pre ich prispôsobenie. Do pozadí je možné pridať text, pri niektorých zmeníte farbu a zaujímavé je tiaž nastavenie úrovne rozostrenia.

Aplikáciu Wallzy Pro sťahujte z obchodu Play, kam vás prepraví tento odkaz. Dávame tiež do pozornosti stále aktuálnu bezplatnú dostupnosť aplikácie Geekbench 4 Pro, ktorá bežne stojí takmer 11 €.