Úvod Zariadenia Októbrový festival: OnePlus 2 so 4GB RAM za neuveriteľnú cenu a oveľa...

Októbrový festival: OnePlus 2 so 4GB RAM za neuveriteľnú cenu a oveľa viac!

7

Október len teraz začal a už je takmer jeho koniec. Treba z neho preto vyžmýkať každú kvapku a jedným zo spôsobov, ako to spraviť je aj využitie parádnej akcie, ktorú pre vás naservírovali naši kamaráti z Everbuying.net.

Akcií je s blížiacimi sa Vianocami čoraz viac, no viete čo? Je to jedine dobre. Ak máme k dispozícii viac možností, víťazne z toho vychádzajú bežní spotrebitelia. Časy kupovania telefónov v kamenných predajniach sú už dávno preč a dávno preč môžu byť aj časy nakupovania zo slovenských e-shopov. Na náš trh totiž prúdi čoraz viac ponúk z ďalekej Číny, kde je dostupných oveľa viac modelov s lepšími špecifikáciami za ešte nižšiu cenu. Veď posúďte sami.

TOP modely za nízke ceny

Everbuying svoju akciu rozdelil do dvoch častí. Prvá začína dnes, t.j. 20 októbra a bude trvať do 23. októbra. V nej nájdete zariadenia ako napríklad smartfón OnePlus 2 (4GB RAM) za 347,07 EUR, DOOGEE Y100 Pro za 87 EUR či Bluetooth reproduktory Harman Kardon taktiež za 87 EUR.

vypredaj-everbuying-2
Príklad zlacnených zariadení v októbrovom festivale na Everbuying

V druhom kole, trvajúcom od 23. do 26. októbra, si budete môcť kúpiť Meizu M2 Note za krásnych 135,64 EUR, DOOGEE Y100X za 73,95 EUR či nádherné okrúhle hodinky K8 za 113,10 EUR.

Zároveň budú samozrejme dostupné aj ďalšie zariadenia. Je ich však toľko, že by sme ich len tak ľahko nezhrnuli. Rozdelené sú veľmi prehľadne priamo na webe Everbuying.net. Vybrať si budete môcť z kategórií smartfóny, tablety, inteligentné hodinky, TV boxy, hračky a ďalších.

>>>Prezrieť si všetky výhodné ponuky<<<