Úvod Výrobcovia Nexus FOTO: Toto je nový Nexus 5 (2015) od LG. Má vyčnievajúci fotoaparát...

FOTO: Toto je nový Nexus 5 (2015) od LG. Má vyčnievajúci fotoaparát a snímač odtlačkov prstov

5

Na internete sa objavila nová fotografia pripravovaného smartfónu Nexus 5 (2015). Okrem plastového tela a loga Nexus môžeme na snímke vidieť aj vyčnievajúci fotoaparát, pod ktorým sa nachádza krúžok, ktorý by mal byť snímač odtlačkov prstov. Zatiaľ čo tieto informácie nie sú potvrdené, súdiac podľa nálepky na spodnej časti zariadenia to vyzerá tak, že tento model vyrobí LG.

Zariadenie sa okrem toho zhoduje s predchádzajúcimi uniknutými informáciami. Veľkosť jeho displeja by mala byť konzervatívnych 5,2-palcov. Model s väčšou uhlopriečkou má mať na starosti Huawei. Ten by mal merať 5,5 až 5,7 palcov.

Zadný fotoaparát na Nexus 5 (2015) by mal ponúknuť 16 Mpx, alebo 20 Mpx rozlíšenie. Hneď vedľa neho môžeme vidieť dual LED blesk a laser pre rýchlejšie zaostrovanie.

LG zatiaľ o chystanom zariadení neprehovoril. Z uplynulých rokov však vieme, že nové Nexusy Google predstavuje v druhej polovici októbra. To teda znamená, že máme približne dva mesiace na to, aby sme prišli na to, čo všetko si pre nás LG s Google pripravili.

nexus5-2015