Úvod Novinky AKTUÁLNE: Slováci práve získali unikátnu možnosť. Office 2024 o 50 € lacnejšie,...

AKTUÁLNE: Slováci práve získali unikátnu možnosť. Office 2024 o 50 € lacnejšie, Windows 11 skor zadarmo!

1

V dnešnej digitálnej dobe je kľúčové mať po ruke spoľahlivé nástroje, ktoré nám uľahčia prácu s dokumentmi, prezentáciami a dátami. Microsoft Office 2024 je najnovšia verzia obľúbeného softvérového balíka, ktorý prináša vylepšené funkcie a intuitívne ovládanie. Zahŕňa základné aplikácie ako Word, PowerPoint, Excel a Outlook, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli používateľsky prívetivé a zároveň ponúkali široké možnosti pre rôzne úlohy.

Tieto programy sú neoceniteľné pre študentov, žiakov aj profesionálov, ktorí potrebujú pravidelne vytvárať textové dokumenty, zostavovať prezentácie alebo analyzovať údaje v tabuľkách. Či už ide o prípravu školských projektov, pracovných reportov alebo organizáciu osobných záležitostí, Microsoft Office 2024 poskytuje všetky nástroje potrebné pre efektívnu a produktívnu prácu.

Teraz máte možnosť získať tento výkonný softvér za mimoriadne výhodných podmienok. Spoločnosť Godeal24 pripravila špeciálnu halloweensku akciu, v rámci ktorej ponúka Microsoft Office 2021 už od 29,11 €. Okrem toho je v ponuke aj Office 2019 či Windows 10 za cenu 6,99 €. Táto jedinečná príležitosť vám umožní vybaviť sa kvalitným softvérom bez veľkých investícií.

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Office 2024: Absolútna novinka, okamžite s 50 € zľavou

Microsoft len nedávno predstavil novú verziu Office 2024, ktorá sa bežne predáva za 149 €. Našťastie, toľko za ňu platiť nemusíte. Ak chcete mať prístup k absolútne najnovším funkciám, vaša môže byť už za 99 €. Vhodná je pre tých, ktorí majú nainštalovaný Windows 11. Neprináša len nové funkcie, ale aj vylepšený dizajn a mnoho ďalšieho.

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Office 2021 Pro
Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.