Úvod Zariadenia Toto sa neodmieta: Tablet s 10″ displejom, 12 GB RAM a 8...

Toto sa neodmieta: Tablet s 10″ displejom, 12 GB RAM a 8 000 mAh batériou teraz kúpite len za 93 €!

Hľadáte schopný, no stále cenovo dostupný tablet? V tomto článku sa pozrieme na jeden kúsok, ktorý toto kritérium spĺňa s prehľadom.

0
Tablet

Máme tu skoro polovicu septembra, čo znamená nástup poctivého jesenného počasia plného čoraz chladnejších a daždivejších dní. Mnohí iste toto obdobie radi trávia sledovaním obľúbených seriálov či filmov za pohodlia teplej deky a mäkkého gauča. Aj v tomto scenári môže veľmi dobre poslúžiť spoľahlivý tablet. No ktorý si vybrať? V tomto článku vám jeden odporúčíme.

10-palcový Tablet

🛒 Cena: 92,99 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Hneď na úvod zmienime, že tento tablet je aktuálne v parádnej 51-percentnej zľave. Namiesto pôvodných 189 eur tak zaplatíte len 92,99 eura, čo je naozaj lákavá ponuka. A stane sa ešte lákavejšou, keď zistíte, čo všetko ponúka.

Prednú stranu zariadenia vypĺňa veľký IPS displej s uhlopriečkou 10 palcov a rozlíšením 1 920 x 1 200. Ponúka teda ostré detaily, čo sa hodí nielen pri sledovaní filmov, ale aj pri čítaní alebo písaní textu. Na zadnej strane sa nachádza modul s jedným fotoaparátom, ktorý ponúka rozlíšenie 26 Mpx. Na „selfíčka“ verne poslúži objektív s rozlíšením 13 Mpx.

Tablet rozhodne nesklame ani špecifikáciou interiéru. Tu sa totiž nachádza vysokovýkonný 8-jadrový čip Snapdragon 888 od spoločnosti Qualcomm, ktorý si hravo poradí aj s náročnejšími úlohami. Spoločnosť mu robí až 12 GB operačnej pamäte (RAM) a 512 GB úložiska, ktoré možno rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty o 128 GB. Interiér potom obsahuje aj veľmi slušnú batériu s kapacitou 8 000 mAh, ktorá pohodlne vystačí na mnoho hodín zábavy či práce.

Čo sa týka softvérovej stránky, rátať možno s podporou operačného systému Android 13, ako aj kompatibilitou s azda všetkými obľúbenými službami, aplikáciami a hrami.

Toto všetko je súčasťou tela s rozmermi 240 x 160 x 8 mm a hmotnosťou 529,5 g.

Ako bolo spomenuté, tento tablet si aktuálne môžete zadovážiť v 51-percentnej zľave, resp. len za 92,99 eura, a to prostredníctvom internetového obchodu Cafago. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.