Úvod Zariadenia Zeblaze Beyond 3Plus: Hodinky, ktoré majú všetko potrebné na meranie športu. Stoja...

Zeblaze Beyond 3Plus: Hodinky, ktoré majú všetko potrebné na meranie športu. Stoja len 36 €!

Ak potrebujete šikovné smart hodinky, ktoré vám poskytnú prehľad dôležitých zdravotných a športových informácií, máme pre vás skvelý tip.

0
Zeblaze Beyond 3plus
Zdroj: Zeblaze

Ak patríte medzi aktívnych športovcov, alebo sa chcete jedným stať, tento článok je presne pre vás. Povieme si v ňom totiž o veľmi šikovných inteligentných hodinkách, ktoré poskytujú rýchly prehľad azda všetkých dôležitých informácií, ktoré môžete pri športovaní potrebovať. Užitočnosť pritom nie je ich jedinou výhodou. Je ňou aj cena, ktoré momentálne činí iba 36 eur.

Zeblaze Beyond 3Plus

🛒 Cena: 36,26 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Hodinky Zeblaze Beyond 3Plus sa pýšia ergonomickým dizajnom, ktorého hlavno súčasťou je 1,78-palcový displej s rozlíšením 368 x 448 pixelov. Informácie tak vždy zobrazuje v atraktívnej ostrosti. Výrazne tak spríjemňuje čítanie obdržaných správ, reagovanie na prichádzajúce hovory či správu notifikácií.

Pokiaľ ide o možnosti monitorigu, hodinky dokážu sledovať počet ujdených krokov, spálené kalórie, ako aj prejdenú vzdialenosť. Taktiež ponúkajú sledovanie viacerých športových aktivít, vrátane behania, bicyklovania, plávania a mnohých ďalších. Celkovo hodinky dokážu merať viac ako 60 športov.

Pochváliť možno aj kompatibilitu, keďže hodinky je možné spárovať s akýmkoľvek smartfónom, ktorý poháňa Android 5.0 (a novší) alebo iOS 10.0 (a novší). Mnohých iste poteší aj podpora monitoringu zdravotných ukazovateľov, ako sú srdcový tep či spánkové vzorce.

Zeblaze Beyond 3Plus taktiež umožňujú vybavovanie telefónnych hovorov priamo zo zápästia. A keď už sme pri praktickosti, za zmienku stojí aj podpora skratiek, ktoré vás môžu zaviesť k hlasovému asistentovi, kalkulačke, pripomienkam, režimu úspory energie, počasiu, časovačom, budíkom, stopkám aj kalendáru.

Toto všetko je zabalené do tela s rozmermi 46 x 37,4 x 12,5 mm a hmotnosťou 45 g. Konšrukcia, ako ste zrejme už vyčítali, je odolná voči vode. Potešia sa aj laickí potápači, keďže zvládnu ponor do hĺbky až 30 m.

Všetko uvedené zastrešuje batéria s kapacitou 350 mAh, ktorej nabitie trvá približne 1,5 hodiny.

Ak máte záujem, hodinky Zeblaze Beyond 3Plus si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago. Momentálne sú k dispozícii vo fantastickej 69-percentnej zľave, teda len za 36,26 eura.