Úvod Zariadenia Toto zariadenie Slováci MILUJÚ: Objednali ho už stovky kusov, mimoriadne im uľahčuje...

Toto zariadenie Slováci MILUJÚ: Objednali ho už stovky kusov, mimoriadne im uľahčuje život

Šikovný vysávač Vactidy vám doma povysáva aj pozmýva. Aktuálne si ho môžete zakúpiť v parádnej zľave, teda za necelých 121 eur.

0

Asi každý z nás dbá na tom, aby mal u seba doma čisto. V tomto smere vedia byť veľmi nápomocné predovšetkým robotické vysávače, vďaka ktorým už nemusíme behať po celom byte či dome s hubicou v ruke. Túto pre mnohých otravnú aktivitu spravia za nás, pričom voľný čas môžeme využiť buď to na oddych, alebo na inú časť upratovacieho procesu. Háčik je jedine v tom, že tieto vysávače zväčša nebývajú zrovna lacné. No nájdu sa aj výnimky. O jednej z nich si povieme v článku nižšie.

Vactidy Nimble T7

🛒 Cena: 120,89 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Vactidy Nimble T7 je kompaktný vysávač okrúhleho tvaru, ktorý sa vďaka svojim rozmerom zmestí aj do tých zákutí domova, na ktoré si často ani len nespomenieme. Nevytŕča z neho žiadna „vežička“ ani iné komponenty, takže povysáva aj pod nízkymi stolíkmi či poličkami.

Hlavnou výhodou vysávača však nie je konštrukčné prevedenie. Tento titul si pripisuje multifuknčnosť. Vysávač totiž poslúži nielen na vysávanie, ale aj na umývanie podláh. K tomu slúži zabudovaná nádržka na vodu s objemom 200 ml a mopovacia podložka, ktorej funkcionalitu možno prispôsobiť pomocou štyroch režimov prietoku vody.

Viacero režimov je potom k dispozícii aj pri bežnom vysávaní. K dispozícii je režim automatického upratovania, režim upratovania vybraných miest, režim čistenia rohov, ako aj režim čistenia miestností, cez ktoré vie prechádzať ako náhodnou, tak aj kľukatou trasou. Všetko potrebné je možné aktivovať či deaktivovať prostredníctvom zrozumiteľne navrhnutého diaľkového ovládača, čo znamená, že si s vysávačom poradia aj starší zákazníci, prípadne menej technicky zdatní zákazníci.

Pre náročnejších je potom k dispozícii aj možnosť ovládania cez hlasového asistenta. Vysávač podporuje Asistenta Google, Alexu, aj Siri. Samozrejme, nechýba ani mobilná aplikácia, prostredníctvom ktorej môžete napríklad na diaľku naplánovať štart a koniec vysávania. Doma tak môžete mať upratané ešte predtým, než sa vrátite z práce či školy.

Ďalšou atraktívnou črtou je nízky prevádzkový hluk, ktorý dosahuje len 60 dB. Vysávač je tichý aj napriek tomu, že ponúka sací výkon až 2 800 Pa. Za zmienku taktiež stoja 360-stupňové kolieska, vďaka ktorým je vysávač náramne mobilný a prispôsobivý.

Opomenúť potom nemožno ani trojicu senzorov na detekciu terénu a dvojicu senzorov, ktoré spoločne zabraňujú prípadným kolíziám s nábytkom, stenami či schodmi.

A čo sa týka výdrže, vybavený je lítium-iónovou batériou s kapacitou 2 500 mAh, ktorá dokáže v režime automatického čistenia zabezpečiť až 120 minút nepretržitej prevádzky. Platí pritom, že akonáhle úroveň batérie klesne pod 15 percent, vysávač automaticky preruší upratovanie a vráti sa k nabíjaciemu doku.

Toto všetko ponúka obľúbený e-shop Tomtop s fantastickou zľavou až 52 percent. Vysávač si tak môžete zakúpiť len za 120,89 eura. Zásielky sú zvyčajne odosielané do 24 hodín, pričom doručenie by nemalo trvať dlhšie ako 3 až 5 pracovných dní. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.