Úvod Zariadenia Extrémny výkon: Turbínový ventilátor Geevorks má 200 W motor a 130 000...

Extrémny výkon: Turbínový ventilátor Geevorks má 200 W motor a 130 000 otáčok. Stojí len 24 €

Prostredníctvom obchodu Cafago si aktuálne môžete za zvýhodnenú cenu zadovážiť šikovný turbínový ventilátor Geevorks. Ponúka solídnu konštrukciu aj vysoký výkon.

0

Boj s prachom zvádza každý z nás. Existujú však spôsoby, akými si možno tento zápas uľahčiť. Jedným z odporúčaní je aj turbínový ventilátor Geevorks, ktorý môžete využiť ako v domácnosti, tak aj napríklad vo vaše pracovnej dielni. Má ohromujúci výkon, vysoké otáčky, ako aj kompaktný dizajn a nový štandard nabíjania. A čo je najlepšie, aktuálne si môžete prostredníctvom obchodu Cafago zakúpiť za zvýhodnenú cenu len 24,19 eura.

Turbínový ventilátor Geevorks

🛒 Cena: 24,19 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Tento turbínový ventilátor má mnoho skvelých lákadiel, počínajú konštrukčným prevedením. To je totiž veľmi kompaktné, vďaka čomu sa jednoducho používa i prenáša. Hmotnosť dosahuje 307 g, zatiaľ čo rozmery 143 x 93 x 39 mm. Menšie rozmery či nižšia hmotnosť však rozhodne neznamenajú slabú odolnosť. Keďže je telo zariadenia vyhotovené z kovu, poradí si aj s náročnejšími pracovnými podmienkami.

Pokiaľ ide o výkon, ventilátor má v sebe zabudovaný motorček s výkonom až 200 W, čo znamená, že vždy môžete rátať s poctivo odvedenou prácou. Interiér taktiež obsahuje nabíjateľnú batériu s kapacitou 3 000 mAh, ktorú možno opakovane nabíjať výkonom 15 W prostredníctvom pribaleného kábla s USB-C koncovkou. Nabíjací proces trvá okolo 2,5 hodiny.

Samozrejme, s vysokým výkonom priamo súvisia aj vysoké otáčky. Turbína vo vnútri sa dokáže točiť rýchlosťou až 130 000 rpm, teda otáčok za minútu. Zvládne teda odstrániť prach zachytený na ťažko dostupných miestach.

Taktiež stojí za zmienku, že výkon si môžete prispôsobiť podľa aktuálnej potreby, nakoľko je k dispozícii v troch úrovniach. Na záver nemožno opomenúť bezpečnostný systém, ktorý automaticky zastaví ventilátor v prípade, keď presiahne teplotu 150 °C.

Ak máte záujem, tento turbínový ventilátor si môžete zakúpiť cez obchod Cafago, a to za 24,19 eura. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.