Úvod Novinky AKTUÁLNE: Voyo sa navždy zmení. To, čo pozeráte dnes za 5,99 €...

AKTUÁLNE: Voyo sa navždy zmení. To, čo pozeráte dnes za 5,99 € bude stáť dvakrát toľko

Voyo.sk od 5. augusta ukončí vysielanie športových programov v rámci základného balíčka.

5

Voyo.sk, obľúbená streamingová platforma Slovákov sa chystá už o pár dní uviesť nemalú zmenu. Konkrétne sa dotkne organizáciepredplatných programov. Pribudne nový balíček, ktorý bude cieliť najmä na fanúšikov športu. Súbežne však základný balíček o športový obsah príde, čo znamená, že si početná skupina používateľov bude musieť aktivovať dva predplatné programy.

Ako píše portál TECHBYTE.sk, touto platformou je Voyo. Tá sa u Slávkov presadila najmä širokou ponukou domáceho, ale i zahraničného obsahu, vrátane filmov, seriálov a reality show. Na svoje si pri nej však prídu aj fanúšikovia športu, nakoľko ponúka prístup k staniciam Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Priamo cez Voyo tak možno sledovať napríklad prestížne preteky Formule 1 (F1).

To sa ale čoskoro zmení. Od 5. augusta totiž uvedie do svojej ponuky nový športový balík. Ten prinesie viacero nových staníc, a to Nova Sport 4, Canal+ Sport, ako aj Canal+ Action, ktorá bude vysielať nadchádzajúcu Premier League. Príchod nového balíčka však zároveň znamená koniec vysielania Nova Sport 5 a Nova Sport 6 v rámci základného balíčka.

Športové akcie za príplatok

To znamená, že tí, ktorí aj naďalej budú chcieť cez Voyo sledovať preteky F1, si budú musieť aktivovať aj športový balíček. Okrem toho získajú možnosť sledovať aj najvyššiu domácu futbalovú súťaž Niké liga, zápasy UFC, Ligu majstrov a už zmienenú Premier League.

Háčik je v tom, že športový balíček nebude úplne najlacnejší. Voyo si zaň vypýta 11,99 eura mesačne. Pokiaľ ide o cenu základného balíčka, tá ostáva nezmenená, teda na úrovni 5,99 eura mesačne. Športový balíček bude uvedený 5. augusta.

Zdroj: Voyo/Pexels/úprava redakcie

Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza, uviedol, že atraktívne športové prenosy sú pre Voyo dôležitým obsahovým pilierom. Preto sa v rámci svojej streamingovej platformy rozhodla zákazníkom poskytnúť ešte viac kvalitného obsahu, vrátane najsledovanejších futbalových líg na svete.

Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova, dodala, že sa im poradilo zostaviť veľmi silnú športovú ponuku, ktorá patrí medzi najdostupnejšie na trhu. S novým predplatným si zákazníci budú môcť na jednom mieste vychutnať tie najzaujímavejšie športové okamihy.