Úvod Zariadenia Monster VMay: Absolútne monštrum do záhrady aj na opekačky. Živá TV kdekoľvek...

Monster VMay: Absolútne monštrum do záhrady aj na opekačky. Živá TV kdekoľvek budete!

Na jedno nabitie ponúka až 8 hodín prehrávania videa a 25 hodín prehrávania hudby.

0

Poznáte to – ste na záhrade alebo na opekačke a práve v TV dávajú priamy prenos F1 alebo Tour de France. Na výber máte možnosť pozerať ho na telefóne alebo notebooku, no existuje aj lepšie riešenie. Spoločnosť Monster na trh prináša vonkajšiu a hlavne prenosnú TV, ktorá ponúka doteraz nevídanú odolnosť. Privítajte Monster VMay, produkt, aký tu ešte nebol.

Monster VMay: Prenosná TV so šialenou odolnosťou

🛒 Cena: 299,99 € | 🎫 Kupón: MONSTERVMAY | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

V prevratnom kroku predstavuje spoločnosť Monster, priekopník v oblasti audio a zábavnej technológie, zariadenie VMayprenosnú TV, ktorá posúva hranice všestrannosti a odolnosti. Tento inovatívny výtvor kombinuje dynamické bezdrôtové reproduktory, vysokokvalitný LCD displej a zabudovaný ATSC/DVB-T/ISDB-T Air TV tuner, všetko v elegantnom a odolnom balení. VMay sľubuje bezkonkurenčný zážitok z pozerania TV, definujúcu zábavu na cestách pre dobrodruhov a nadšencov pobytu v prírode.

S VMay spoločnosť Monster uspokojuje potreby moderných objaviteľov. Či už pri zdolávaní vrcholov hôr, odpočinku pri táboráku alebo spontánnom výlete, VMay prináša bezproblémovú vonkajšiu TV zábavu – kedykoľvek a kdekoľvek. Zariadenie je navrhnuté tak, aby vydržalo náročné podmienky vonkajších výprav, kombinujúc robustnú konštrukciu s najnovšou technológiou.

Živá TV kdekoľvek

Dynamické bezdrôtové reproduktory integrované vo VMay poskytujú bohatý a výkonný zvukový zážitok, ktorý zvyšuje atmosféru akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Hudba, filmy alebo TV programy si možno vychutnať s neporovnateľnou jasnosťou, prinášajúc dotyk luxusu do prírody. Vysokokvalitný LCD displej ďalej zvyšuje úroveň vonkajšej TV zábavy, zabezpečujúc, že každý vizuálny detail je ostrý a živý, aj pod otvorenou oblohou.

Čo odlišuje VMay od konkurencie, je jeho zabudovaný ATSC/DVB-T/ISDB-T Air TV tuner, ktorý umožňuje užívateľom prístup k živému vysielaniu. Táto funkcia je revolučná pre tých, ktorí chcú zostať informovaní o najnovších správach, sledovať živé športové udalosti alebo si jednoducho vychutnať svoje obľúbené TV programy priamo v prírode.

Za bezkonkurenčnú cenu

Zariadenie práve vstúpilo do predaja. Pre záujemcov zo Slovenska máme dobrú správu. Vďaka kupónu MONSTERVMAY môže byť vonkajšia TV vaša len za 299,99 €. Kúpite si ju u overeného predajcu Geekbuying.com, ktorý je naším dlhoročným partnerom.

>>> Kúpiť Monster VMay za 299,99 € <<<