Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci kupujú toto zariadenie, pomáha im zarábať

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci kupujú toto zariadenie, pomáha im zarábať

S gravírovačkou Swiitol E18 Pro môžete zdanlivo prebytočné či dokonca zbytočné materiály pretvárať na umelecké diela.

0

Ak sa obzeráte po novom hobby, ktorým by ste si vyplnili program na nadchádzajúce horúce mesiace, máme pre vás jedno skvelé odporúčanie. Obchod Tomtop totiž ponúka skvelú zľavu na šikovnú gravírovačku Swiitol E18 Pro. Nejde však o zariadenie, ktoré by poslúžilo len začiatočníkom. Bez pochyby sadne aj skúseným profesionálom.

Swiitol E18 Pro

🛒 Cena: 339 € | 🎫 Kupón: SWTE18PR | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Gravírovačka je skvelý nástroj pre všetkých, ktorí radi tvoria niečo originálne, niečo vlastné. Možno ňou upravovať rôzne bežné materiály, a to tak, že ich obohatíte o rôzne vzory. Dá sa teda povedať, že s gravírovačkou môžete zdanlivo prebytočné či dokonca zbytočné materiály pretvárať na umelecké diela.

Gravírovačka využíva modrý laser druhej generácie, ktorý ponúka široké možnosti vyrezávania. Prácu vám náramne uľahčí krížový zameriavač s červeným svetlom, ktorý zabezpečuje maximálnu presnosť tým, že spoľahlivo identifikuje rovnosť materiálu.

So Swiitol E18 Pro možno gravírovať na ploche o rozlohe 365 x 305 mm, a to príkonom až 120 W. Svetelný výkon samotného laseru sa pohybuje v rozmedzí od 15 do 18 W. Pokiaľ ide o zmienenú presnosť, rátať možno s odchýlkou len 0,02 mm. Proces gravírovania pritom prebieha rýchlosťou až 36 000 mm/min.

Čo sa týka podporovaných materiálov, Swiitol E18 Pro umožňuje gravírovanie do dreva, keramiky, kartónu, bambusu, plastu, kože, ale aj skla či nerezovej ocele. Čerešničkou na torte je panoramatický filter, ktorý dokáže eliminovať drvivú väčšinu ultrafialového svetla. Gravírovačka je teda náramne šetrná aj voči vašim očiam.

Swiitol E18 Pro si môžete zadovážiť už dnes, a to prostredníctvom obchodu Tomtop, kde vás po zadaní kupónu SWTE18PR vyjde len na 339 eur.