Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento tablet stojí len 70 €, no má 10″...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento tablet stojí len 70 €, no má 10″ displej aj 8000 mAh batériu. Slováci kúpili už desiatky kusov!

Prostredníctvom obchodu Cafago si aktuálne môžete zadovážiť šikovný tablet Pro14. Ponúka ostrý displej, tenkú konštrukciu, ako aj dlhú výdrž.

0

Ak sa práve obzeráte po šikovnom tablete, ktorým by ste si skrátili voľné chvíle na dovolenke, chate, alebo aj v pohodlí domova, ste tu na správnom mieste. Nižšie si totiž povieme o tablete s názvom Pro14, ktorý poteší nielen atraktívnou hardvérovou výbavou, ale aj mimoriadne nízkou cenou. Obchod Cafago ho totiž ponúka vo fantastickej 63-percentnej zľave.

Tablet Pro14

🛒 Cena: 70,67 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Hlavným lákadlom tabletu je displej. Ten má uhlopriečku 10,1 palca, do ktorej výrobca vtesnal síce nie najvyššie, no stále kvalitné rozlíšenie 1 200 x 800 pixelov. Taktiež stojí za zmienku, že ide o panel typu IPS. Obnovovacia frekvencia je základná, čiže 60 Hz.

Displej je súčasťou konštrukcie, ktorá sa môže pochváliť predovšetkým svojou tenkosťou. Vďaka tomu sa tablet drží a používa veľmi pohodlne. Tenké telo taktiež znamená, že vám v tašek zaberie minimum miesta, takže sa veľmi jednoducho prenáša.

Pokiaľ ide o interiér, ten obsahuje výkonný 8-jadrový čip, ktorý zabezpečuje slušný a kontinuálny výkon na všetky všedné, ale aj nevšedné úkony. Poslúži dokonca aj na gaming. Okrem procesora za to možno vďačiť aj operačnej pamäti s kapacitou 8 GB a úložisku s objemom 128 GB. Napokon interiér obýva veľká, 8 000 mAh batéria s pokročilou technológiou správy energie, čo zabezpečuje dlhú výdrž na jedno nabitie.

Čo sa týka fotoaparátov, tablet disponuje dvoma snímačmi, a to predným s rozlíšením 2 Mpx a zadným s rozlíšením 8 Mpx.

Na záver ešte možno spomenúť, že tablet podporuje LTE konektivitu, Wi-Fi, ako aj Bluetooth 4.2.

Tablet Pro14 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za 70,67 eura. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.