Úvod Novinky VIDEO Samsung Galaxy S9 sa ukazuje v plnej kráse: Nechýba ani info o príslušenstve!

VIDEO Samsung Galaxy S9 sa ukazuje v plnej kráse: Nechýba ani info o príslušenstve!

Novinka Samsungu sa objavila na novom videu.

0
Foto: Android Community

Novinky juhokórejského výrobcu, Galaxy S9 a Galaxy S9+ uvidíme už budúci mesiac, na veľtrhu Mobile World Congress 2018. O dvoch high-end novinkách sme v posledných pár mesiacoch napísali desiatky článkov, v ktorých sme sa ich snažili predstaviť. Viete ale ako sa hovorí, obraz povie viac, ako tisíc slov a presne to je príbeh dnešného videa.

Samsung Galaxy S9 sa objavil na kratučkom videu, v ktorom máme možnosť pozrieť sa, ako bude vyzerať spredu, aj zozadu. Spoločnosť v pozvánke na MWC 2018 láka tým, že sa máme tešiť na poriadne vylepšený fotoaparát. Sme teda veľmi zvedaví na to, ako budú nové zariadenia fotiť.

https://youtu.be/3lK2ez7CMHs

To ale nie je všetko. Dnes sa na internete objavila aj trojica puzdier, Guardian, Revolution a Affinity, ktorú do svojej ponuky zaradil obchod Poeticcases.com. Dostupné majú byť 1. marca, teda v dátum, keď má Samsung spustiť predobjednávky.

Samsung bude mať na MWC „čistú cestu“. Svoje novinky totiž nepredstaví ich najväčší rival z Južnej Kórey, LG, ani 3. najväčší výrobca smartfónov na svete, Huawei. Uvidíme teda či sa Samsungu podarí zaujať.

Ak chcete vedieť viac informácií, nezabúdajte nás sledovať. Novinky z MWC prinášame každý deň! Náš redakčný tím bude prítomný aj priamo na mieste.