Úvod Zariadenia Sidewinder-X2: Špičková 3D tlačiareň za takúto cenu? Máme tajný kupón!

Sidewinder-X2: Špičková 3D tlačiareň za takúto cenu? Máme tajný kupón!

Artillery Sidewinder-X2 patrí medzi špičku vo svojej cenovej kategórii. Ak vás zaujíma 3D tlač, lepšie vybavený model nezoženiete.

0

3D tlačiarne v posledných rokoch veľmi pokročili, vďaka čomu sa z nich stali síce nie úplne bežné, no už pomerne frekventované zariadenia. Tí šikovnejší si pomocou nich vyrábajú rôzne komponenty pre kadejaké účely.

Veľmi obľúbené sú dekoračné predmety (postavičky, modely, atď.), no zároveň sa 3D tlačiarne hodia aj na výrobu praktických vecí. Ak by sa vám domov jedna hodila, čítajte ďalej, máme pre vás perfektný tip.

3D tlačiareň do domácnosti

🛒 Cena: 235 € | 🎫 Kupón: RTMK33 | 🚚 Poštovné na Slovensko: Zadarmo

3D tlačiareň Sidewinder-X2 vám domov doručí kuriér z európskeho skladu. Tlačiareň príde vo forme „skladačky,“ no nebojte sa, jej zostavenie vám nezaberie viac ako pár minút. Jej hlavnou výhodou je veľká plocha na tlač, ktorá dosahuje až 400 x 300 x 300 mm. To znamená, že budete môcť vytvárať väčšie objekty. Zahriatie na 110 °C trvá len dve minúty, maximálna teplota podložky dosahuje až 130 °C.

Artillery Sidewinder X2
Zdroj: Artillery

Tlačiareň je osadená farebným dotykovým displejom, ktorý uľahčuje používanie. Za zmienku stojí aj senzor filamentu a funkcia obnovenia tlače, čo sa hodí v prípade, ak by vypadol prúd. Senzor filamentu zas majiteľa upozorní, ak by náhodou došiel.

Artillery Sidewinder X2
Zdroj: Artillery

Tlačiareň nie je veľká a hravo sa zmestí na štandardný pracovný stôl alebo kamsi do dielne. Pri práci dosahuje hluk len 70 decibelov, takže vás nebude nijak extrémne rušiť.

Cena a dostupnosť

3D tlačiareň Artillery Sidewinder-X2 si môžete kúpiť v obchode CAFAGO a aktuálne dokonca s obrovskou zľavou, čo z nej robí jednu z najatraktívnejších volieb vôbec. K dispozícii je v 61 % zľave len za 235 € (doprava kuriérom už v cene). V tejto cene je dostupných len pár kusov, takže ak vás tlačiareň zaujala, nemali by ste zaváhať.