Úvod Zariadenia TOTO BUDE HIT LETA: Na Slovensko prichádza špička medzi kolobežkami. Kúpite ju...

TOTO BUDE HIT LETA: Na Slovensko prichádza špička medzi kolobežkami. Kúpite ju za polovičnú cenu!

Skvelá kolobežka do mesta, ktorá má všetko, čo by ste mohli chcieť.

0
Atomi Alpha
Zdroj: Atomi

Vybrať si kolobežku v dnešnej dobe vôbec nie je jednoduché. Zatiaľ čo po minulé roky sme odporúčali najmä modely od Xiaomi, teraz je situácia úplne iná. Na scénu prišli výrobcovia, ktorí ponúkajú lepšiu výbavu aj prevedenie za často nižšie ceny. Taký je aj príbeh Atomi Alpha, skladacej kolobežke, ktorá má všetko, čo by ste od nej mohli chcieť.

Atomi Alpha

Cena: 379 € | Kupón: NNNEJKDFYR | Poštovné do SR: Zadarmo

Kolobežka Atomi Alpha zatiaľ síce nepatrí medzi najznámejšie modely, stať sa tak ale môže už čoskoro. Ak na letnú sezónu hľadáte ideálneho parťáka, práve ste ho možno našli.

Atomi Alpha
Zdroj: Atomi

Ponúka totiž fantastickú kvalitu spracovania, za čo vďačí najmä hliníkovej konštrukcii. Tá je nielen odolná, ale aj ľahká, čo oceníte hlavne vtedy, keď ju budete prenášať. Aj s pomerne objemnou batériou tak hmotnosť dosahuje len 16,4 kg.

Veľkou výhodou sú jej 9-palcové bezdušové pneumatiky, čo znamená, že na nej jednoducho nemôžete dostať defekt. Z maximálnej rýchlosti 25 km/h vás bezpečne zastavia dve brzdy – predná bubnová a zadná elektronická s funkciou rekuperácie. O pohodlie sa zas stará zadné odpruženie a o bezpečnosť zas zadné smerovky, ktoré sú krásne jasné a perfektne viditeľné.

Atomi Alpha: 650 W elektromotor, 40 km dojazd

O výkon kolobežky sa stará mocný 650 W (max) elektromotor, ktorý vás hravo rozbehne na legálnych 25 km/h. Vďaka svojej sile mu nerobí problém 20-stupňové stúpanie či nosnosť až 120 kilogramov. Na kolobežke sa tak skutočne odvezie drvivá väčšina ľudí.

Vnútri sa nachádza 10 Ah batéria, ktorá na jedno nabitie zvládne kolobežku poháňať až 40 kilometrov. Z 0 % na 100 % ju nabijete za 6 hodín, čiže cez noc alebo počas pracovnej doby.

Všetky dôležité údaje nájdete prehľadne zobrazené na LCD displeji, ktorý sa nachádza presne medzi riadidlami. Samozrejmosťou je tiež možnosť pripojiť kolobežku k aplikácii (Android | iOS).

Cena a dostupnosť

Kolobežku Atomi Alpha si môžete kúpiť už dnes. Obchod Geekbuying ju totiž doviezol do svojho európskeho skladu, kde ju aktuálne predáva za zníženú cenu 379 €. Stačí, ak použijete kupón NNNEJKDFYR. Domov vám príde kuriérom do pár dní. Za poštovné už tradične neplatíte.