Úvod Novinky Aktuálne AKTUÁLNE: Na Slovensku spustila vysielanie nová televízia! Takto ju naladíte

AKTUÁLNE: Na Slovensku spustila vysielanie nová televízia! Takto ju naladíte

Vo svojej ponuke ju už má dlhšie napríklad operátor Antik.

4

Obľúbený operátor rozšíril svoju ponuku TV služieb o nový kanál. Do ponuky ju zaradila spoločnosť UPC, ktorá svojim klientom prináša kanál TV Doktor. Zameriava sa predovšetkým na obsah z oblasti medicíny. O príchode novej stanice sme pred časom písali v samostatnom článku.

Táto televízna stanica nie je na Slovensku úplnou novinkou. Už dlhšie ju má svojej ponuke napríklad operátor Antik. Po novom sa však aj klienti UPC môžu tešiť na rôzne zaujímavé relácie z medicínskeho prostredia, ako napríklad Cesty pomoci, Ako na to, Diagnóza, Doktor Online, Dr. Labka, Medi Noviny, Medici On Air, Nezávislosť a ďalšie. Časť obsahu možno nájsť aj na oficiálnej webovej stránke televízie.

K novej TV stanici majú prístup klienti balíčkov Klasik, Komfort, Komplet. Čo sa týka internetovej TV, tu je obsah dostupný v rámci balíčkov Smart, Happy a Super.

„Spoločnosť UPC zaradila vysielanie TV Doktor do ponuky digitálnej káblovej televízie, ako aj do ponuky mobilnej aplikácie UPC TV. Novú stanicu zákazníci digitálnej káblovky UPC nájdu na programovej pozícii 72 (frekvencia 562 MHz),“ vysvetľuje operátor.