Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi na Slovensku: Agresívne nízke ceny, aké tu ešte neboli. Dočasne klesli...

Xiaomi na Slovensku: Agresívne nízke ceny, aké tu ešte neboli. Dočasne klesli aj o polovicu!

Xiaomi Fan Festival na Slovensko prináša zľavy až 48 %. Vybrali sme 5 zaujímavých produktov.

0

Xiaomi na Slovensku rozpína krídla a spolu s vyššou snahou zaujať pozornosť prichádzajú aj akcie, z ktorých profitujú hlavne zákazníci. Krásnym príkladom je aj akcia Xiaomi Fan Festival, vo voľnom preklade, festival fanúšikov Xiaomi. Je to skutočne prízvučný názov, keďže užijú si ho hlavne priaznivci sympatického výrobcu.

Na čo sa teda môžete tešiť? Do 14. mája 2023 môžete využiť zľavy na desiatky zariadení. Je ich naozaj veľa, nižšie sme pre vás vybrali niekoľko z nich. Kompletnú ponuku si môžete pozorne preštudovať na webe mi-store.sk.

Xiaomi Buds 3T Pro

Zdroj: Xiaomi

Pre koho je tento produkt: Pre ľudí, ktorí potrebujú kvalitné a dobre znejúce bezdrôtové slúchadlá za nízku cenu.

Čo ponúkajú slúchadlá:

V krásnej 45 % zľave sa ocitli špičkové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Buds 3T Pro v bielom prevedení. Namiesto pôvodných 145,90 € dočasne stoja už len 79,90 €. Čínsky výrobca to so slúchadlami naozaj vie a dlhodobo patria aj medzi naše obľúbené produkty.

Xiaomi o nich hovorí toto: „Ľahký režim na relaxáciu v parku, vyvážený režim na chôdzu v kancelárskej budove, hlboký režim na hlučné dochádzanie metrom. A v adaptívnom režime inteligentne deteguje úroveň okolitého hluku a vyberie pre vás najvhodnejšiu úroveň potlačenia hluku. Slúchadlá sú vybavené výkonným nezávislým procesorom ANC, ktorý prináša až 40dB hybridné potlačenie hluku“.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia len do 14. mája 2023 alebo do vypredania zásob.


Xiaomi Mi Electric Toothbrush T700 EU

Zdroj: Xiaomi

Pre koho je tento produkt: Pre ľudí, ktorí chcú vyskúšať elektrické kefky a nechcú míňať niekoľko stoviek eur.

Čo ponúka elektrická kefka Xiaomi:

V maximálnej 48 % zľave sa nachádza produkt, ktorý keď raz vyskúšate, nebudete chcieť používať nič iné. Elektrická kefka zuby čistí nielen rýchlejšie, ale aj omnoho lepšie než klasická kefka na „ľudský“ pohon.

Pôvodná cena 95,90 € sa do 14. mája znížila na oveľa príjemnejších 49,90 €. To už je cena, ktorá je obhájiteľná aj pri elektrickej kefke. Kefka je vybavená motorčekom, ktorý ju rozvibruje 39 600-krát za minútu, vďaka čomu účinne odstraňuje zubný povlak, zubný kameň a iné škvrny.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia len do 14. mája 2023 alebo do vypredania zásob.


Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Pre koho je tento telefón: Pre študentov, resp. pre mladých ľudí, pre ľudí, ktorým záleží na dobrých fotoaparátoch a pre ľudí, ktorým sa páči svieži dizajn a rozumná cena.

Čo ponúka Redmi Note 12 Pro:

O Redmi Note 12 Pro sme napísali aj samostatný článok, v ktorom sme vybrali 8 rôznych dôvodov, prečo patrí medzi našich favoritov v kategórii najlepší pomer ceny a výkonu. Ide o telefón, ktorý kombinuje veľký, rýchly a jasný displej s dostatočným výkonom a veľmi schopnými fotoaparátmi. Celé zariadenie je odeté v elegantnom dizajne.

Prečítať si o ňom môžete v tomto článku. Čo je dôležitejšie, Redmi Note 12 Pro si dočasne môžete kúpiť namiesto za 379 € len za 334 €.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia len do 14. mája 2023 alebo do vypredania zásob.


Xiaomi Watch S1 Active GL

Xiaomi Watch S1
Zdroj: Xiaomi

Pre koho je tento produkt: Pre ľudí, ktorí športujú alebo chcú začať športovať a pre ľudí, ktorí chcú inteligentné hodinky s dlhou výdržou batérie.

Čo ponúkajú hodinky Xiaomi Watch S1:

Ak už telefón máte a chceli by ste si dopriať nejaké pekné a hlavne šikovné príslušenstvo, zaujať by vás mohli inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 Active. Nielen, že majú elegantný dizajn, majú aj špičkové sledovanie športových aktivít, GPS, 12-dňovú výdrž batérie, 24-hodinové monitorovanie srdcového tepu, meranie okysličenia krvi a oveľa, oveľa viac.

Čo je ešte lepšie, namiesto 179 € si ich do 14. mája môžete kúpiť len za 129,90 €.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia len do 14. mája 2023 alebo do vypredania zásob.


Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20 000 mAh

Zdroj: Xiaomi

Pre koho je tento produkt: Pre ľudí, ktorí často cestujú alebo sa často nachádzajú mimo elektrických zásuviek.

Čo ponúka 20 000 mAh Redmi power banka:

Poslednou cenovou bombou je 20 000 mAh power banka Redmi 18W Fast Charge, ktorá ponúka dosť kapacity pre niekoľkonásobné nabitie jedného smartfónu. Vďaka dvom USB-A konektorom môžete nabíjať až 2 zariadenia súčasne s maximálnym výkonom 18 W.

O bezpečnosť sa stará 9-vrstvová ochrana obvodových čipov, ktorá zaručuje nielen bezpečné nabíjanie, ale aj zvyšuje účinnosť nabíjania.

Možno si poviete, že značkovú 20 000 mAh power banku lacnejšie než za 30 – 40 € nekúpite. Opak je pravdou, Xiaomi ju momentálne predáva za 19,90 €. Kúpiť si ju môžete v eshope mi-store.sk alebo priamo na predajniach v Bratislave, Žiline, Prešove či v Košiciach.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia len do 14. mája 2023 alebo do vypredania zásob.


Všetky produkty v zľave nájdete na tomto odkaze. Je ich naozaj veľa, pričom zastúpené sú azda všetky segmenty. Od smartfónov cez príslušenstvo až po gadgety do domácnosti.