Úvod Novinky Najľahší spôsob ako si privyrobiť? Slováci vo veľkom kupujú toto zariadenie!

Najľahší spôsob ako si privyrobiť? Slováci vo veľkom kupujú toto zariadenie!

2

Ak patríš medzi šikovných ľudí, iste si už skôr či neskôr narazil na zariadenie, pomocou ktorého dokážeš niečo opraviť, upraviť alebo vyrobiť. Do takejto kategórie jednoznačne patrí aj gravírovací stroj Atomstack S10 Pro, fantastický (na svoju cenu) nástroj, ktorý spestrí tvoje hobby alebo, v niektorých prípadoch, môže slúžiť ako vstupná cesta za prívyrobkom či prácou.

Cena Atomstack S10 Pro sa bežne pohybuje na úrovni nad 479 €, vďaka aktuálnej akcii v obchode Atomstack môže byť tvoj za oveľa prijateľnejších 329 €.

Atomstack S10 Pro

🛒 Cena: 329 € | 🎫 Kupón: AtomS10C150 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Laserový gravírovací stroj Atomstack S10 Pro disponuje užitočnou plochou veľkou až 410 x 400 milimetrov, čo v kombinácii s 50 W laserom ponúka dosť priestoru a sily na úpravu väčšiny druhov materiálov. Výrobca hovorí o tom, že pomocou ich stroja dokážete gravírovať drevo, bambus, kartón, plast, kožu, dosky plošných spojov, akryl či dokonca netkanej textílie. Inými slovami – okrem kovu je podporované takmer všetko.

Zariadenie vám domov príde takmer úplne zložené. Jeho finalizácia vám nebude trvať dlhšie ako 20 minút. Ide o naozaj veľmi jednoduchý proces, ktorý zvládne naozaj každý.

Ukážka práce Atomstack S10 Pro

Výbornou správou je aj kompatibilita s programami ako Laser GRBL, LightBurn a mnohými ďalšími. Podporovaný je nielen Windows (XP, 7, 8, 10, 11), ale aj MacOS (LightBurn). Projekty do gravírovacieho stroja budete nahrávať pomocou USB portu, pričom podporované sú súbory BMP, JPG, PNG, DFX a NC.

Atomstack S10 Pro je gravírovač s laserom s pevným zaostrením, vďaka čomu sa môžete tešiť na jednoduchú obsluhu a maximálnu bezpečnosť aj bez použitia ochranných okuliarov.

S gravírovacími strojmi sa dajú vyrábať rôzne umelecké diela, ktoré si môžete vytvoriť sami, alebo si stiahnuť šablóny.

Čo sa samotnej práce týka, Atomstack S10 Pro dokáže pracovať s presnosťou 0,01 mm. To je naozaj vynikajúca hodnota, ktorá sa postará aj o tie najjemnejšie detaily. Samotný stroj váži 4,3 kilogramu, vďaka čomu bude na stole sedieť pevne a nebude sa zbytočne hýbať.

Viac informácií nájdete v oficiálnom obchode AtomStack, ktorý naň momentálne spustil akciu. Ak sa vám páči, obchod vám ho na Slovensko pošle bez ďalších poplatkov. Po objednaní vám príde potvrdenie objednávky a po pár dňoch kuriérom aj samotný stroj.