Úvod Zariadenia KUPUJÚ HO AKO ROŽKY: Tento robotický vysávač stojí len 127 €, má...

KUPUJÚ HO AKO ROŽKY: Tento robotický vysávač stojí len 127 €, má obrovský výkon a vie aj mopovať

Tak lacný a tak schopný robotický vysávač tu snáď ešte nebol.

5

Robotické vysávače sa za pár rokov stali stálicami mnohých domácností. Niekto ich využíva príležitostne, iní si zas bez nich nedokážu predstaviť upratovanie. Trh s robotickými vysávačmi sa preto prirodzene rozrástol o stovky modelov, vďaka čomu už nie je problém kúpiť si aj taký, ktorý stojí len niečo vyše 100 €.

LIECTROUX C30B: To najlepšie za 127 €

🛒 Cena: 127,39 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

  • Sací výkon: 5 000 Pa
  • Batéria: 2 500 mAh
  • Konektivita: Aplikácia/diaľkové ovládanie
  • Nádržka (suchá): 600 ml
  • Nádržka (voda): 350 ml
  • Hmotnosť: 2,7 kg

UPOZORNENIE: Cena aktuálna v čase písania článku. Neskôr sa môže zmeniť.


Robotický vysávač LIECTROUX C30B kombinuje všetky inteligentné funkcie, vysoký výkon a veľmi príjemnú cenu. Stojí totiž len 127 € (aj s poštovným), čo je cena, aká sa pri takomto type produktu často nevidí.

LIECTROUX C30B
Zdroj: Liectroux

No ale čo vôbec dostanete za 127 €? Pri pohľade na špecifikácie je toho viac, než by ste možno čakali. V prvom rade dostanete plne funkčný, šikovný a poriadne výkonný robotický vysávač. LIECTROUX C30B dosahuje sací výkon až 5 000 Pa, čo je hodnota, ktorú zväčša ponúkajú len výkonnejšie modely.

Okrem toho, nejde „len“ o vysávač. Vybavený je aj 350 ml nádobkou pre čistú vodu, čo značí, že je schopný aj mopovať. Stačí, ak mu vymeníte vysávaciu jednotku za mopovaciu a pustíte ho. Ako už býva zvykom, vysávač môžete ovládať okrem pribaleného diaľkového ovládača aj cez aplikáciu, do ktorej vám „nakreslí“ pôdorys vášho bytu či domu.

LIECTROUX C30B
Zdroj: Liectroux

Ak vás robotický vysávač zaujal, objednať si ho môžete z overeného obchodu CAFAGO, ktorý naň má aktuálne rýchlu zľavu. Namiesto pôvodných 335,99 € si ho môžete kúpiť už len za 127,39 €. Doručenie na Slovensko kuriérom až k vám domov máte samozrejme zadarmo.