Úvod Zariadenia NEODOLALI STOVKY SLOVÁKOV: Tento robotický vysávač nečakane stojí len 71 €!

NEODOLALI STOVKY SLOVÁKOV: Tento robotický vysávač nečakane stojí len 71 €!

Robotický vysávač vôbec nemusí byť drahá záležitosť. Dokazuje to novinka od ILIFE.

0
ILIFE V7s Plus
Zdroj: ILIFE

ILIFE V7s Plus je novinka, ktorá bola od začiatku do konca navrhnutá tak, aby cenu tlačila čo najnižšie. Robotický vysávač, ktorého cena je skutočne len zlomok toho, čo si pýta konkurencia, totiž stojí len 71,99 €.

ILIFE V7s Plus

🛒 Cena: 71,99 € | 🎫 Kupón: NNNDBIHTGV7 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

ILIFE V7s Plus nie je žiadna hračka. Je to skutočný robotický vysávač, ktorý ponúka solídny výkon, pokrokovú funkciu i-Dropping a cenu, aká tu ešte nebola. Vysávač okrem vysávania vďaka 300 ml nádobke na čistú vodu zvládne aj zmývanie, ktorú oceníte hlavne vtedy, keď budete v práci. Domov sa totiž vrátite do upratanej domácnosti.

ILIFE V7s Plus
Zdroj: ILIFE

Zariadenie dokáže na 1 nabitie pracovať až 120 minút, čo stačí na väčšinu bytov. Podobne ako konkurenčné modely, aj V7s Plus sa tesne pred vybitím batérie autonómne vráti do dokovacej stanice.

Senzory, ktoré vidia nábytok

Súčasťou výbavy sú aj senzory, ktoré robotovi umožňujú „vidieť“ nábytok, a tak sa mu efektívne vyhnúť. Okrem toho vám ani nespadne zo schodov. Na jeho spodnej strane totiž môžete nájsť senzor, ktorý mu v tom zabráni.

TIP: Pri kúpe zadajte kupón NNNDBIHTGV7. Cena sa zníži z 83 € na 71,99 €.

ILIFE V7s Plus
Zdroj: ILIFE

Veľkou výhodou je tiež fakt, že vysávač je nízky. Na výšku totiž meria len 8,4 cm, vďaka čomu sa zmestí pod väčšinu nábytku, pod ktorým môže povysávať. Vo svojej cenovej kategórii tak skutočne ide o výnimočný produkt.

Ak sa vám zapáčil, kúpiť si ho môžete v overenom technologickom obchode Geekbuying. Ten vám ho domov pošle do 7 dní za 71,99 €. Stačí len použiť kupón NNNDBIHTGV7. Poštovné platiť samozrejme nemusíte.