Úvod Novinky Aktuálne O tomto skoro nikto nehovorí: Na maličkosti dokážete ušetriť desiatky EUR. Využili...

O tomto skoro nikto nehovorí: Na maličkosti dokážete ušetriť desiatky EUR. Využili to už stovky Slovákov!

Je priam neuveriteľné, koľko peňazí môžete ušetriť.

2

Mnohí ľudia nevedia, kde všade sa dajú ušetriť ťažko zarobené peniažky. Každý spôsob, ako dosiahnuť viac financií v rodinnom rozpočte je vítaný, preto nás neprekvapuje, že stovky Slovákov už využili spôsob, ako poriadne ušetriť. Hovoríme pritom o službe, resp. produkte, ktorý denne využívame asi všetci.

Operačný systém Windows a balíček kancelárskych programov Office sú niečo, s čím skôr či neskôr pracoval každý z nás. Ako všetko, aj tieto programy sa postupne vylepšujú a tie staré verzie nechávajú dožiť v domove dôchodcov pre softvér, až kým ich Microsoft nepochová úplne. Je preto veľmi dôležité, nielen z hľadiska nových funkcií, ale aj z hľadiska bezpečnosti, aktualizovať svoje počítače a notebooky na aktuálne verzie. Namiesto platenia doslova stoviek eur pritom máte možnosť získať ich VÝRAZNE lacnejšie. Veď posúďte sami.

Zdroj: GoDeal24

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 9,79 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Zdroj: Microsoft

Windows 10 Pro za 6,12 € – len dočasne!

Windows 10 Pro si napríklad môžete kúpiť za 7,25 € a ak si kúpite dve licencie, jedna vás dokonca vyjde len na 6,12 €. Celú ponuku si môžete pozrieť nižšie.

Foto: Microsoft / Pixabay

Ak chcete ušetriť ešte viac, na výber máte aj z niektorých zvýhodnených balíčkov, ktoré kombinujú Windows a špičkový Office. Je len na vás či si zvolíte najmodernejší Windows 11, ktorý odporúčame, alebo o niečo starší, no stále aktuálny Windows 10.

Zdroj: Ashampoo

Najlepšie nástroje pre PC

Zobraziť viac nástrojov >>>

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.