Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 1 000 W motor a dojazd...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 1 000 W motor a dojazd 50 km. Objednali si ju už stovky Slovákov!

Navyše cena, ktorá nemá konkurenciu.

0

Ak si hľadáš kolobežku, ktorá nepatrí medzi „detské“ ale ponúka poriadny výkon, nosnosť a rýchlosť, práve si ju našiel. OBARTER X1 totiž spĺňa všetky kritériá. Má masívny 1 000 W výkon, maximálnu rýchlosť až 45 km/h a nosnosť 120 kilogramov. A to nie je všetko!

OBARTER X1: Monštrum na 2 kolesách

🛒 Cena: 729,98 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

OBARTER X1
Zdroj: OBARTER

OBARTER je výrobca, ktorý sa preslávil najmä vďaka vysokovýkonným kolobežkám, ktoré zaujmú prevažne staršiu populáciu. Okrem 2 400 W monštra ponúka aj 1 000 W verziu s označením „X1“. Tento model sa nenechá zahanbiť v žiadnej z dôležitých kategórií akými sú maximálna rýchlosť, nosnosť či kvalita konštrukcie.

OBARTER X1
Zdroj: OBARTER

Kolobežka je vybavená 1 000 W elektromotorom, ktorý napája objemný 21 Ah akumulátor. Vďaka tomu dokáže zrýchliť až na 45 km/h a voziť vás až 50 kilometrov. Samozrejme, dojazd nebude rovnaký pri niekom, kto váži 70 kg a pri niekom, kto váži 120 kg. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije za 5 až 8 hodín.

Konštrukcia je vyrobená z kvalitnej zliatiny hliníka, vďaka čomu je pevná a zároveň nie prehnane ťažká. Okrem výkonu sú dôležité aj brzdy. OBARTER X1kotúčové brzdy schopné ubrzdiť vás rýchlo a bezpečne, a to za akýchkoľvek podmienok.

OBARTER X1
Zdroj: OBARTER

Do každého terénu

Vďaka vysokému výkonu pritom zvládne až 35-stupňové stúpanie. Cudzie mu tak nie je len mesto, ale ani lesné cestičky. Certifikácia IP54 zas zaručuje bezproblémovú funkčnosť aj vtedy, keď vás zastihne prehánka.

O pohodlie sa zas starajú 10-palcové bezdušové pneumatikyvýrazným dezénom pre čo najlepšiu priľnavosť v akýchkoľvek podmienkach. No a spomenuli sme, že ju môžete zložiť tak, ako väčšinu „bežných“ kolobežiek? Ako sme vraveli, ide o naozaj kvalitný kúsok, na ktorý sa budete môcť spoľahnúť. Upozorníme však, že kolobežka kvôli veľkej batérii a kvalitným materiálom váži 27,3 kg. Pre deti tak určená nie je.

Ak vás zaujala podobne ako nás, kúpite ju v overenom obchode TomTop. Ten ju predáva za 729,98 €. Na získanie tejto ceny nepotrebujete žiaden špeciálny kupón. Na Slovensko vám ju rýchlo a spoľahlivo doručí kuriér bez nutnosti doplácania akýchkoľvek ďalších poplatkov.