Úvod Zariadenia KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali túto novinku. Nestojí ani 200 €,...

KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali túto novinku. Nestojí ani 200 €, ničí konkurenciu!

Proscenic V10 je na Slovensku zatiaľ menej známy vysávač. Svojimi schopnosťami ale úplne ničí konkurenciu.

2

Proscenic V10 kombinuje vysávanie a zmývanie v nízkom tele, ktoré sa zmení do priestorov, pred ktorými musí konkurencia ostať stáť. Aj to je jeden z dôvodov, prečo si ho obľúbilo toľko ľudí. Výrobca hovorí, že na Slovensko dodal tisíce kusov.

Proscenic V10: Dokonalý do domácnosti

Cena: 198,08 € | Poštovné do SR: Zadarmo

Robotický vysávač Proscenic V10 jednoznačne patrí medzi nami extrémne obľúbené modely. Vysávač od Proscenic sme už testovali a zapáčil sa nám natoľko, že sme si ho nakoniec kúpili do redakcie, kde nám upratuje doteraz. Jeho nová verzia s označením V10 schopnosti posúva ešte ďalej.

Proscenic V10
Výkonný motor generuje sací výkon 3 000 Pa. Zdroj: Proscenic

Vysávač je vybavený silným motorom so sacím výkonom až 3 000 Pa. Vďaka tomu dokáže zo zeme pozbierať nielen malé a ľahké nečistoty, ale kľudne aj väčšie kúsky. Navyše, vybavený je tiež nádržkou na čistú vodu, čo značí, že dokáže aj zmývať. Jeho mop pritom vibruje 3-tisíc krát za minútu, vďaka čomu poumýva aj tie najtvrdohlavejšie nečistoty.

Proscenic V10
Vysávač je extrémne nízky. Zmestí sa tak pod nábytok. Zdroj: Proscenic

S navigáciou po miestnostiach mu pomáha systém PathPro, ktorý využíva lasery na zameranie prekážok, ktorým sa následne dokáže jednoducho vyhnúť. Navyše, technológia inteligentného rozpoznania kobercov pomocou ultrazvukového detektora vysávaču prikáže, aby pri vysávaní zvýšil výkon a naopak, aby sa mu pri mopovaní úplne vyhol.

Proscenic V10
Detektor pádu rozpozná, kedy je vysávač na kraji. Zdroj: Proscenic

Je nízky, no za to dlho vydrží

Pochopiteľne, všetky nastavenia robotického vysávača nájdete v šikovnej aplikácií, ktorá vám umožní nastaviť mu rozvrh, podľa ktorého sa má riadiť, zakázať mu vstup do miestností či ich častí a mnoho ďalšieho.

Proscenic V10
Inteligentný systém PathPro vyhodnotí priestor a naplánuje trasu. Zdroj: Proscenic

Na 1 nabitie pritom vysávač dokáže pracovať až 120 minút, čo je čas, za ktorý dokáže povysávať väčšinu domácností. Zariadenie váži 7,5 kg a vysoké je len niečo vyše 7 centimetrov. Na pohodlné vtesnanie sa pod nábytok mu presnejšie stačí výška od podlahy len 7,36 cm.

Proscenic V10 si za 198,08 € môžete kúpiť podobne ako my kedysi z obchodu TomTop.com. Ten vám ho domov pošle kuriérom z európskeho skladu. Domov vám príde rýchlo (3-5 pracovných dní) a bez akéhokoľvek doplácania poplatkov.