Úvod Novinky Aktuálne POZOR: Banky a ďalšie inštitúcie začali blokovať starší Windows. Nový získate takmer...

POZOR: Banky a ďalšie inštitúcie začali blokovať starší Windows. Nový získate takmer ZADARMO!

Dajte si pozor! Nestraťte prístup k internetovému bankovníctvu!

1

Ako ste možno zachytili, prvá banka v našom regióne začína blokovať prístup k svojmu internetovému bankovníctvu používateľom, ktorí používajú Windows 7 a Windows 8.1. Deje sa to kvôli tomu, lebo tieto verzie operačných systémov stratili podporu Microsoftu a už nikdy neobdržia bezpečnostnú aktualizáciu. Je preto absolútne nevyhnutné spraviť potrebný update.

Kúpiť originálnu licenciu Windows 10 Pro, Windows 11 Pro či kancelárskeho balíčku Office 2021 Pro nemusí byť finančne náročná záležitosť. Overený obchod GoDeal24 vám s tým pomôže. Nielen, že to vybavíte rýchlo, ešte aj poriadne ušetríte.

Windows
Zdroj: GoDeal24

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,05 €. To ale nie je všetko.

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 9,79 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Zdroj: Microsoft

Windows 10 Pro za 6,12 € – len dočasne!

Windows 10 Pro si napríklad môžete kúpiť za 7,25 € a ak si kúpite dve licencie, jedna vás dokonca vyjde len na 6,12 €. Celú ponuku si môžete pozrieť nižšie.

Ak chcete ušetriť ešte viac, na výber máte aj z niektorých zvýhodnených balíčkov, ktoré kombinujú Windows a špičkový Office. Je len na vás či si zvolíte najmodernejší Windows 11, ktorý odporúčame, alebo o niečo starší, no stále aktuálny Windows 10.

Foto: Microsoft / Pixabay

Najlepšie nástroje pre PC

Zobraziť viac nástrojov >>>

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.